KSON – Misli inovativno, oglasi se digitalno!

Konferencija studenata organizacionih nauka – KSON realizuje se uspešno već šesti put za redom od strane Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka. Ove godine konferencija Misli inovativno, oglasi se digitalno! biće održana u periodu od 3. do 7. novembra, u studentskom kompleksu „Ratko Mitrović“ na Zlatiboru.

Žena radni za laptop računarom

Tema konferencije Misli inovativno, oglasi se digitalno! su aktuelni trendovi digitalnog marketinga, značaj oglašavanja na društvenim mrežama i njihov uticaj na poslovanje kompanija i pojedinaca. Delegati će imati priliku da se kroz niz predavanja, radionica i panel diskusija bolje upoznaju, ali i nauče nešto novo o digitalnom marketingu uz pomoć eminentnih stručnjaka iz oblasti digitalnog oglašavanja.

Ukoliko vas interesuje digitalni marketing i provodite vreme na društvenim mrežama, konferencija studenata organizacionih nauka – KSON će biti mesto na kome ćete dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice, ali i mesto na kome ćete otkriti sve pojedinosti o korišćenju ovog oblika marketinga kao sastavnog dela poslovanja.

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i način prijavljivanja možete pronaći na sledećem linku.

Podeli