MAKE THEM SAY YES – Yard Sale 2018

Pod okriljem studentske organizacije Unija studenata FON-a projekat “Yard Sale” održaće se 19, 22. i 26. maja na Fakultetu organizacionih nauka. Ovaj projekat održava se u saradnji sa najvećom menadžment konsalting studentskom organizacijom Case Study Club.

cover za yard sale

Šta je Yard Sale?

“Yard Sale” je projekat koji ima za cilj da studentima približi sam čin prodaje, a ovogodišnja tema je “Turizam u Srbiji”. Učesnici će se kroz takmičenje i niz interaktivnih predavanja i radionica upoznati sa konceptom “pitch-a” i pred žirijem će, u timovima po dvoje, predstavljati svoju ideju za unapređenje turizma nekog okruga Srbije.

Da je ovaj projekat od velike važnosti, prepoznali su i mnogi partneri i prijatelji koji su doprineli njegovoj realizaciji. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je “Eko Srbija”, a podršku projektu je pružilo Ministarstvo turzima, trgovine i telekomunikacija.

Kako će izgledati projekat?

Prvi dan projekta, zakazan za 19. maj 2018. godine, rezervisan je za predavanja i radionice iz oblasti prodaje koje će održati seniori domaćih kompanija. Učesnici će na taj način od iskusnih ljudi iz ove sfere naučiti kako da na najbolji način realizuju, odnosno prodaju svoju ideju. Nakon toga, svaka od 30 ekipa će prisustvovati DRAW-u, tj. izvlačenju svog okruga.

Drugi dan projekta održaće se 22. maja 2018. godine i učesnici će tada imati priliku za konsultacije sa stručnjacima. Razrešiće sve nedoumice i na taj način kreirati najbolje rešenje. Konsultacije će biti otvorene za sve koji imaju želju da postave dodatna pitanja članovima Case Study Club-a.

Polednji dan projekta, 26. maj 2018. godine je dan kada učesnici predstavljaju svoja rešenja. Oni će u produženom pitch-u od 5 minuta morati da ubede žiri da je baš njihova ideja najbolja i da zaslužuju pobedu. Žiri će činiti predstavnici Case Study Cluba i menadžeri kompanija koje su partneri projekta.

Kako da se prijavim?

Prijave za ovaj projekat otvorene su 14. maja 2018. godine, a učesnici se mou prijaviti putem ovog linka. Nakon što se prijave zatvore, stručni žiri će odabrati najboljih 30 timova koji će imati pravo da učestvuju u samom projektu.

Ovaj projekat je otvoren za sve one koji su spremni da napreduju, nauče nešto novo i oprobaju se u jednoj novoj ulozi. Iskoristite priliku da svoju ideju usavršite i podelite sa drugima.

Podeli