Mali sajam volontera

Volonterski servis Zvezdare u partnerstvu sa studentima Ekonomskog fakulteta i Beogradske poslovne škole, organizuje Mali sajam volontera koji će se održati 5. decembra u holu Beogradske poslovne škole.

Ruke podignute u vis

Cilj učesnika Malog sajma volontera je da promovišu značaj i vrednost volontiranja za pojedinca i zajednicu, kao i da informišu zainteresovane sugrađane svih generacija o uspešnim volonterskim programima u Beogradu.

Izlagači su za posetioce pripremili informativni materijal, interaktivne radionice i poklone. Biće to prilika da se zainteresovani sugrađani aktivno uključe u neki od ponuđenih volonterskih programa.

Učesnici manifestacije Mali sajam volontera pored Volonterskog servisa Zvezdare, Mreža Humanas, HHO „Hleb života“, Crveni krst Zvezdare, Centar za razvoj ideja, AIESEC, Dečiji centar „Mali princ“, Udruženje „Mali veliki ljudi“, Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, Banka hrane, Institut za transfuziju krvi, Odred izviđača Miodrag Milovanović Lune, Urbani baštovani i učenici Zubotehničke škole sa Zvezdare.

Organizatore volontiranja i posetioce će pre otvaranja sajma pozdraviti Miloš Ignjatović, predsednik Gradske opštine Zvezdara i dr Đuro Đurović, direktor Beogradske poslovne škole.

Ulaz na Mali sajam volontera je slobodan.

Podeli