Marketing focus 2013

Marketing Focus je projekat studentske organizacije AIESEC, koji se održava već šestu godinu za redom. Osnovni cilj jeste da se studentima marketinga i drugih srodnih oblasti približi značaj marketinga u savremenom okruženju i pruži uvid u najnovije trendove iz ove oblasti. Ovogodišnji fokus jeste na internet marketingu.

marketing focus

Ono što karakteriše AIESEC jeste da uvek prate aktuelnosti i imaju želju da studentima pruže priliku da steknu znanje i iskustvo, pa je na taj način izabrana i ovogodišnja tema. Internet marketing je doživeo veliku ekspanziju tokom poslednjih godina, i jasne su potrebe za takvim načinom oglašavanja i promocije u našem okruženju.

Zanimljiva predavanja na ovu temu držaće predavači poput Ivana Ćosića, Aleksandra Petkovića, Ivana Zeljkovića, Ivana Minića, predstavnici kompanije IDEA i istraživačke agencije GfK, kao i drugi.  ivan zeljkovic

Sama konferencija „Marceting Focus će trajati dva dana. Prvi dan je rezervisan za predavanja, gore pomenutih predavača. Dok će drugi dan studenti moći da iskoriste i primene stečeno znanje na interaktivnim radionicama.

ivan cosic

Mesto održavanja konferencije je  KC Grad. Prijave su otvorene do 5. aprila, a konferencija će se održati 8. i 9. aprila.

Ukoliko želite da se upoznate sa svim aktuelnostima iz sveta internet marketinga i sa eminentnim stručnjacima razmenite iskustva ne propustite priliku, i prijavite se za ovu konferenciju.

privaise
aleksandar petkovic

Podeli