Martin Lindstrom na ARK Branding Symposium – „Znanje koje možeš da upotrebiš”

Čuveni brend ekspert Martin Lindstrom prvi put u regionu!

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji brend ekspert na svetu Martin Lindstrom prvi put će posetiti naše prostore, i to baš Beograd – govoriće 12. maja na simpozijumu koji organizuje BEA (Branding Experts Association).

Martin Lindstrom će 12. maja ove godine držati predavanja na ARK Branding Symposium – u, čiji je slogan „Znanje koje možeš da upotrebiš”.

Simpozijum će se održati u Opera & House Madlenianum s početkom u 11 časova, za 500 odabranih delegata.

Jedinstvena prilika za učenje za poslovne ljude

Na ovom interaktivnom događaju, sa delegatima će raditi Martin Lindstrom lično: kroz 4 dinamična bloka predavanja u ukupnom trajanju od 8 sati, delegati će se upoznati sa procesima koje je Lindstrom godinama usavršavao i uspešno primenjivao u praksi, i naučiti da ih primene na sopstveni biznis model.

Kroz razgovor sa ovim čuvenim stručnjakom, delegati će moći i da dobiju besplatne savete o unapređenju poslovanja, izlože svoje poslovne probleme ili studije slučaja, kako bi Lindstrom neke od njih odabrao i obradio na samom događaju.

Ovakva znanja Martin Lindstrom obično deli u okviru in house seminara, pa je ovo jedinstvena prilika za ljude iz regiona da upiju sva znanja koja će biti u ponudi na ARK simpozijumu.

Martin Lindstrom: svetski poznat brending mag

Martin Lindstrom nalazi se među prvih 30 najmoćnijih ljudi na Forbsovoj listi, a od 12 godine je konsultant kompanije LEGO!

Autor je sedam svetskih bestselera iz oblasti brendiranja, a transformisao je poslovanje čuvenih kompanija kao što su Microsoft, Toshiba, Disney, Unilever i American Express.

Ovaj događaj je humanitarnog karaktera: deo profita ide u dobrotvorne svrhe, a sve dodatne informacije možete saznati na zvaničnom sajtu ARK Branding Symposium, kao i na sajtu Martina Lindstroma.

Podeli