Međunarodni akademski seminar BEST 2019 – You are what you eat

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd, organizuje 16. međunarodni akademski seminar koji će se održati od 11. do 20. jula, u oblasti Food Science-a. BEST akademski seminari se održavaju svake godine u čak 97 gradova širom Evrope, a učesnici ovogodišnjeg seminara biće 22 studenta iz 16 evropskih zemalja.

Cilj projekta je unapređivanje znanja studenata o savremenim temama u okviru tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih nauka, kao i oblasti poslovnih veština. U nastavku teksta pročitajte šta vas očekuje na ovogodišnjem BEST međunarodnom akademskom seminaru.

Tema ovogodišnjeg seminara “You are what you eat”

BEST Belgrade seminar za studente tehnike i tehnologije 2018. godine, bez sumnje je ispunio očekivanja učesnika. Ovogodišnji BEST međunarodni akademski seminar, pod nazivom “You are what you eat”, doneće učesnicima mogućnost da se na teorijski i praktičan način upoznaju sa osnovama nauke o hrani.

Takođe, svi učesnici će imati priliku da dobiju pregled o industrijskom i tradicionalnom procesu proizvodnje, kontroli kvalitera hrane, kao i da se upoznaju sa aktuelnostima i inovacijama u oblasti prehrambene tehnologije.

Svi koji se odluče da ove godine budu deo BEST međunarodnog akademskog seminara, moći će da se suoče i sa praktičnim zadacima kroz studije slučaja i steći će uvid u rad u ovoj oblasti kroz posetu kompaniji.

Jedan deo seminara rezervisan je za “Food Talk” tribine koje će biti otvorene za sve studente Univerziteta u Beogradu koji imaju interesovanja u ovoj oblasti. Inostrani studenti će imati priliku da se upoznaju sa srpskom istorijom, kulturom i znamenitostima zemlje, a pored akademskog dela steći će i nova poznanstva.

Ko stoji iza imena BEST?

Best of European Students of Technology je neprofitna, nevladina i apolitična organizacija studenata tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta. Ova organizacija od 1989. godine omogućava komunikaciju, saradnju i razmenu studenata iz cele Evrope.

BEST se kroz organizaciju međunarodnih akademskih seminara trudi da studentima širom Evrope omogući da steknu znanja iz različitih oblasti, da putuju, upoznaju različite kulture i prijatelje iz cele Evrope.

Organizacija studenata BEST, svojim seminarima pruža priliku studentima da svoje znanje koje stiču na fakultetu, nadograde i čuju nešto više o ostalim oblastima. Studentska organizacija neguje pet vrednosti – fleksibilnost, zabava, prijateljstvo, učenje i napredak, pa svi seminari koje BEST organizuje imaju isti cilj koji počiva na pomenutim vrednostima.

Za dodatne informacije o seminaru posetite sajt projekta www.course.best.rs i zvaničnu internet stranicu samog Udruženja www.BEST.rs i pronađite svoje mesto na ovogodišnjem BEST međunarodnom akademskom seminaru.

Podeli