Megatrend: Obavezno na konferenciju, dobićete 10 bodova za ispit!

Studenti Megatrend tj. Džon Nezbit univerziteta, dobili su od Rektorata neobičan sms…

megatrend-poruka-studentima

Da li je univerzitet/fakultet u mogućnosti da natera svoje studente da prisustvuju konferenciji i o kakvoj je konferenciji reč? Ukoliko je prisustvo, kako kažu, obavezno, pitamo se zašto onda daju bodove šakom i kapom? U jedno smo sigurni, za sve zainteresovane studente, ovo će biti verovatno najlakših 10 bodova tokom studija, da li se slažete?

U svakom slučaju, konferencija se bavi važnom temom i mislimo da je zaista dobro posetiti je, ali ostaje sporno pitanje, „kako do publike“? Konferencija nosi naziv „Nacionalna i međunarodna bezbednost: savremeni i globalni izazovi“, a održaće se 03-04.02.2016. u prostorijama univerziteta „Džon Nezbit“, Ul. Goce Delčeva br. 8 na Novom Beogradu. Na konferenciji će govoriti 16 profesora iz celog sveta, od čega i dva domaća sa Fakulteta Bezbednosti i Fakulteta Političkih Nauka, Univerziteta u Beogradu.

Zanimljiva činjenica je i da se kotizacija za konferenciju plaća, pa će pored 10 bodova, studenti dobiti i 10.000,00 dinara u vidu ulaznice, više informacija za sve zainteresovane možete pročitati u zvaničnom dokumentu.

Podeli