Modna industrija u eri digitalizacije #How2PR

Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuje panel na temu Modne industrije u eri digitalizacije. Panel je zakazan za 23. februar u 18h, u prostorijama dobro poznatog Mikser House-a. Ako si ljubitelj mode i poznavalac digitalnih komunikacija, ne propusti priliku da budeš deo ovog zanimljivog događaja. Saznaj How2PR!
How2prCilj panela jeste razvijanje kvalitetne diskusije o novim trendovima u oblasti digitalnih komunikacija, koji imaju uticaj na razvijanje modne industrije. Upoređujući domaće sa stranim tržištem, kroz predstavljanje uspešnih preduzetnika i primera iz prakse, učesnici panela će se osvrnuti na potencijal, trenutnu situaciju i pravce daljeg razvoja u pomenutim oblastima.

Agenda događaja – How2PR:

18:00 – 18:15h Okupljanje gostiju
18:15 – 19:30h Panel diskusija
19:30- 20h Druženje

Izdvajamo neke od učesnika panela, koji će se zajedno sa moderatorom ove diskusije Doc. dr Milicom Slijepčević, potruditi da prenesu stečeno znanje i iskustvo. A oni su: Doc. dr Katarina Kaplarski (dekanka Fakulteta digitalnih umetnosti), Zoran Torbica (internet guru), Dragana Jović Tucakov, (marketing menadžer Microsoft), Nataša Pavlović Bujas (vlasnica agencije Blumen Group) i drugi.

Sigurni smo da nas čeka ništa manje zanimljiv događaj od prošlogodišnje tribine na temu Komunikacija u krizi – Iz minusa u plus, o kojoj smo sa zadovoljstvom pisali.

Broj mesta je ograničen, zato požurite i prijavite se putem sledećeg linka.

Podeli