Najavljen četrnaesti Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

Na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu će 25. i 26. marta 2020. godine biti održan četrnaesti KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, koji organizuje EESTEC LC Novi Sad.

publika na kontehu

Dobra prilika za upoznavanje sa razvojem karijere u kompanijama

Glavni cilj Sajma je da omogući studentima da se upoznaju sa mogućnostima planiranja i razvoja karijere u uspešnim poznatim domaćim kompanijama. Osim toga, na Sajmu će biti istaknuta raznovrsna ponuda stručnih praksi za studente.

Tokom održavanja KONTEH-a, kompanije će imati priliku da studentima predstave svoju delatnost i da ih upoznaju sa svojim poslovanjem. Sa druge strane, kandidati za posao i studenti će moći na licu mesta da ostave svoj CV poslodavcima, tako uvećavajući sebi šansu za dobijanje radnog mesta ili prakse. 

Osim toga, za vreme trajanja Sajma u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka biće organizovana i radionica za sve one koji žele da nauče kako se pravilno piše CV

Uspešnost prethodnih sajmova kao garant kvaliteta

Da su prethodnih trinaest sajmova bili i više nego uspešni, ukazuje i činjenica da je tokom njihovog održavanja sakupljeno više od 5000 biografija. Na taj način brojni studenti su uspeli da za sebe pronađu odgovarajući posao ili stručnu praksu u nekoj od kompanija učesnica.

Pored ovoga, garant kvaliteta je i odlična saradnja koju je Sajam ostvario sa Fakultetom tehničkih nauka, i generalno Univerzitetom u Novom Sadu, kao i brojnim drugim državnim ustanovama od značaja poput Nacionalne službe za zapošljavanje, Pokrajinskog sekretarijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Oni su proglasili KONTEH07 najboljim sajmom zapošljavanja do tada održanim u Novom Sadu. 

Ukoliko ste u Novom Sadu i tražite praksu ili zaposlenje, možda je Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi baš pravo mesto sa kog treba svoju potragu da počnete.

Više informacija o KONTEH-u pronaći ćete na stranici www.konteh.org kao i na društvenim mrežama sajta.

Podeli