Nordeus Hackaton 2013

Možete li da napravite igru za svega 24h? Iskorisite štansu, pokažite šta možete i umete, dobro se zabavite, a možete da osvojite i nagrade. Mada je samo vreme provedeno u Nordeusu nagrada, zar ne?

hackaton2013

Da li je potrebno da govorimo o Nordeusu? Verujemo da samim tim što čitate ovaj tekst, znate gotovo sve o njima. Kreatori ,,Top eleven – Be a football manager’’ online fudbalskog menadžera vam omogućavaju da se u gotovo idealnim uslovima upustite u pravljenje igara, i da bude zanimljivije, sve to završite za 24 časa.

Nordeus Hackaton 2013 održaće se 14. decembra. Učestvovaće 12 timova, a igru će praviti po zadatku koji im dodeli ekipa iz Nordeusa, koja će ih kasnije i ocenjivati.
Najbolje očekuju vredne nagrade u vidu tableta, mobilnih telefona, igračkih konzola i gaming opreme.

Imate spreman tim za ovako nešto ili ste do sada sami radili i učili potrebne tehnike i tehnologije? Kako bilo, možete se prijaviti, a tim će vam biti dodeljen, što može biti dodatni izazov.

Niste sigurni šta je hackaton ili zašto bi trebalo da se prijavite? Pogledajte video, a zatim najkasnije do 02.12.2013. se prijavite, verujemo da ćete to uraditi i ranije.
Cilj je da timovi pokažu znanje, inovacije, ideje, kao i sposobnost da rade pod pritiskom i u stvarnom poslovnom okruženju.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=WAe0G_Mj_7k[/tube]

Neograničene količine hrane i pića, video igrice, stoni fudbal i još mnogo zanimacija za opuštanje, sve je tu za vas da u ovih 24h odradite najbolji mogući posao, a ujedno steknete uvid u to kako je raditi u Nordeusu.

Čeka vas odlična mogućnost za umrežavanje, a na vama je da je iskoristite na najbolji način i steknete nove kontakte među mnogo kvalitetnih i zanimljivih kolega.

Tema igrice otkriva se na početku takmičenja, a prošlogodišnja je bila „SHOOT´EM UP„. Svaki tim dobija kancelariju gde će razvijati svoju igru. Kategorije koje će biti nagrađene su 1, 2. i 3. mesto, multimedijalna prezentacija, tehnička kompleksnost i gejmplej.

Niste programer, ili mislite da niste još spremni za Hackaton? Možete uživati u live streaming-u otvaranja događaja, demonstracije igara i zatvaranja. Takođe, na kraju ćete moći da odigrate napravljene igre koje će biti dostupne za preuzimanje, kao i da date svoje mišljenje o njima tj. ocenite ih. Glasanjem ćete se naći u ulozi žirija, a timu sa najviše glasova biće dodeljena posebna nagrada.

Podeli