Nova Slatkoteka servira nove poslastice – zasladite se u ispitnim rokovima

Nova Slatkoteka je stigla u grad, a sa njom i fenomenalni slatkiši koji se razlikuju od svega što ste dosad probali u Beogradu! Sa ponudom novootvorenog lokala možete da se upoznate na adresi Bulevar kralja Aleksandra 52, a na putu do fakulteta, po prvi put probajte i pravi kapkejk ili ukusni kronat koji će vam zasladiti dan i položene ispite!

Osim krofni, kapkejkova i kronata, u novom lokalu vas čeka i potpuno inovativan ambijent koji će se sigurno naći i na vašem Instagram profilu! Najslađa beogradska kuća slatkiša je i ovog puta u znaku pastelnih boja, a enterijer upotpunjuju fenomenalni cvetni aranžmani – u izlogu, na policama, pa čak i na plafonu novootvorenog lokala! 

Novi Slatkoteka lokal u Bulevaru kralja Aleksandra

Još uvek ne znate gde ćete na pauzu između predavanja? Pravac u Slatkoteku 3, jer se odsada u njoj možete udobno smestiti i poručiti provereno dobre krofne, ali i nove slatkiše koje ćete obožavati!

Kapkejk za sreću, kronat za koncentraciju 

Dnevna doza slatkog može biti mnogo šarenija, ukusnija i lepša, ukoliko izaberete Slatkotekin kapkejk u nekom od skoro 20 neodoljivih ukusa. Ističemo da nije reč o klasičnim mafinima koje ste verovatno imali priliku da probate, već o potpuno drugačijim poslasticama pravljenim po specijalnoj recepturi, sa posebnom teksturom testa i vrlo bogatim punjenjem. 

Ono zbog čega smo ih zavoleli su i motivi po kojima se prave, pa kapkejk možete kupiti i pojesti u njegovom galaxy, unicorn, voćnom ili nekom drugom izdanju. 

Kapkejk, nova poslastica u ponudi Slatkoteke

Ono što će vam privući pažnju svakako je kronat, koji je nastao kao najukusnija kombinacija kroasana i krofne. Potrebno je čak 24 sata da se kronat napravi, i samo nekoliko minuta da se slasno pojede! 

Sada kada su se vaše dve omiljene poslastice spojile u jednu, ostaje samo da se zasladite najlepšim zalogajima koji su na dohvat ruke, i obezbedite sebi svu potrebnu koncentraciju za predavanja i učenje. 

Kronat - nova poslasticsa u ponudi Slatkoteke

Oslobodite policu za novu teglicu: stigao je Slatkolada krem

Zbogom svim dosadnim teglama – stigla je fenomenalna Slatkolada u pakovanju koje mami sva čula! Možete je probati u dva ukusa: White (lešnik, nugat) i Nocciola (badem pasta sa kinder filom). Teško je odlučiti koji ukus je favorit, jer su obe Slatkolade već pokupile simpatije i starih i mladih! A šta vi kažete? 

Slatkolada krem sa dva ukusa

Budite unikatni i kada poklanjate: čoko jaje i krofne za najdraže

Slatkoteku smo upoznali kao prvu specijalizovanu prodavnicu krofni u Srbiji, pa pored ukusnih noviteta, uvek se možete odlučiti i za stare dobre krofne koje dolaze u više od 50 ukusa! 

Bilo da su u pitanju rođendani, žurke ili pokloni za diplomski – krofne su uvek dobar izbor, između ostalog i zato što dolaze u posebno dizajniranim klasik i premium pakovanjima koji ih čine vrlo lepim poklonom. 

Tu su i čoko jaje, Unicorn jaje i čoko srce, za one baš posebne osobe kojima želite da stavite do znanja koliko vam znače. To možete uraditi kratkom porukom, kao i kilogramom čokoladnih ukusa koji dolaze u svim oblicima ovih čoko poslastica. 

Čoko srce sa porukom kao poklon

Osim u novom lokalu u Bulevaru kralja Aleksandra 52, Slatkoteku posetite i na već dobro poznatom dorćolskom mestu na adresi Višnjićeva 5, a to će uskoro biti moguće i na Novom Beogradu. 

Ponudu svih poslastica možete pogledati i na Slatkotekinom Instagram profilu, gde je “mala” zajednica istinskih sladokusaca  dostigla cifru od skoro 70.000 pratilaca. Porudžbine možete izvršiti i putem broja telefona: 065 33 00 508. Želimo vam srećne i slatke ispitne rokove!

Podeli