Novi Lideri – Mladi stvaraju bolje okruženje!

Konferencija Novi Lideri, u organizaciji AIESEC Srbije, se održava jubilarni deseti put u Narodnoj banci Srbije 24. i 25. maja pod temom „Da li su mladi svesni svog okruženja i svoje uloge u njemu?“

Konferencija novi lideri

Koncept Novih Lidera nastao je 2006. godine sa ciljem da okupi mlade, aktivne i ambiciozne pojedince i istaknute lidere iz raznih oblasti kako bi zajedno došli do ideje, inicijative i inspiracije za lični razvoj i pozitivan uticaj na okruženje.

Među govornicima i predavačima na ovoj konferenciji uvek su bile najistaknutije ličnosti biznisa, sporta, novinarstva, ekonomije i drugih oblasti. Ove godine će mladi imati priliku da čuju motivacione govore i predavanja Nikole Grbića, Milana Maglova, Dragana Varagića, Nađe Jokanović, Marka Vidojkovića, Ive Pavlović Pušice, Neve Rajković, Roberta Čobana, Igora Rakića, Saše Marjanovića, Huga van Vegela, Ivana Kosogora, Maše Mišić, Zoje Kukić.

Konferencija Novi Lideri je završni deo istoimenog projekta koji je u aprilu okupio oko 450 mladih i preko 30 istaknutih lidera u 9 gradova širom Srbije. Ovaj projekat mladima želi da približi uspešne pojedince koji ih svojim primerom motivišu na rad i pokretanje pozitivnih promena u društvu, kao i da im predstavi značaj ciljeva održivog razvoja koje su Ujedinjene Nacije, globalni partner AIESEC-a, razvile kao strategiju unapređenja kvaliteta života i razvoja društva.

Pozivamo sve aktivne i ambiciozne mlade ljude, željne znanja i ličnog usavršavanja, da budu među 200 delegata na konferenciji Novi Lideri, koja će im na jedinstven način pružiti znanje i motivaciju neophodne za profesionalni i lični napredak.

Prijave za konferenciju su otvorene do 22. maja. Svi zainteresovani prijavni formular mogu popuniti na sledećem linku.

Podeli