Tražite li posao? Nove prilike na Sajmu zapošljavanja!

Na petom Sajmu zapošljavanja LINK2job u Beogradu očekuje se skoro 300 novih radnih mesta – pročitajte gde ga možete posetiti i koji vas besplatni kursevi i predavanja očekuju.

Ljudi pešače

Centar za razvoj karijere u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje organizovaće peti po redu Sajam zapošljavanja LINK2job u hotelu Jugoslavija u petak, 20. oktobra.

Na ovom sajmu, koji će se održati u Banket sali hotela, očekuje se ponuda preko 250 novih radnih mesta i propratni program, koji će okupiti mnoge ugledne goste, stručnjake i predstavnike kompanija.

Stručna predavanja i kursevi za posetioce Sajma

U okviru petog Sajma zapošljavanja održaće se brojna praktična i stručna predavanja i radionice, kao i:

  • besplatni Microsoft Office kursevi;
  • kursevi engleskog jezika;
  • realistične simulacije intervjua za posao u Job Box delu, gde će svaki posetilac iskusiti kakav je osećaj biti licem u lice sa poslodavcem i tako saznati kako da izbegne greške u komunikaciji kada dođe u priliku da se zaista izbori za željenu poziciju. Predstavnici kompanija će razgovarati sa posetiocima i savetovati ih o tome kako da se ponašaju, šta da izbegavaju i kako da se opuste pred razgovor za posao.

Za zainteresovane posetioce, moguće je i fotografisanje za profesionalne fotografije za CV koje će, kao i prethodnih godina, realizovati DesignStudio tim.

Košarkaška zvezda Nataša Kovačević o motivaciji i pozitivnom stavu

Posebnost ovog sajma biće motivacioni govori na temu pozitivnog stava u životu – gost domaćin tom prilikom biće košarkašica i predsednica ŽKK Crvena zvezda Nataša Kovačević.

 

Sajam zapošljavanja tokom prethodnih godina posetilo je preko 15.000 ljudi; tom prilikom, gostima je ponuđeno oko 700 novih radnih mesta, brojni kursevi, radionice i predavanja za profesionalno usavršavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada.

 

Više informacija o LINK2job Sajmu zapošljavanja koji se održava pod pokroviteljstvom grada Beograda možete saznati na zvaničnom sajtu Link 2 job.

Podeli