Put mladog preduzetnika – od ideje do tržišnog uspeha!

Projekat pod nazivom  Put mladog preduzetnika organizovan je od strane Privrednog foruma mladih sa idejom da motiviše, inspiriše i podstakne mlade u razvijanju sopstvenog biznisa.

put mladog preduzetnika

Ministarstvo omladine i sporta, finansirao je ovaj projekat, čiji je centralni događaj Sajam omladinskog preduzetništva. Sajam će trajati od 13. do 15. decembra u hotelu Zira.

Sajam prati tok rađanja jednog uspešnog biznisa od ideje do tržišnog uspeha koji ima za cilj da podstakne i pokrene mlade u Srbiji da razvijaju sopstveni biznis, ali i da vide realnu sliku koja stoji iza svakog uspešnog preduzetničkog poduhvata.

Na trodnevnom sajmu Put mladog preduzetnika posetioci će imati priliku da vide preko pedeset preduzetnika, predstavnike habova, institucija i kompanija. Svaka mlada osoba će imati priliku da postavi pitanja, vezanih za sve nedoumice koje mogu imati prilikom pokretanja sopstvenog biznisa. Na taj način će uspeti da se upoznaju sa nekim situacijama i  poslovima koje te kompanije ili institucije rade, što će im dalje koristiti u budućnosti.

Svi mladi ljudi koji imaju volju da rade na sebi, da se bave preduzetništvom i spremni su da se suoče sa poteškoćama koje ih čekaju na ostvarenju ciljeva, pozvani su da dođu.

Svi koji žele da prisustvuju, treba da znaju da je ulazak besplatan i da je obavezno izvršiti prijavu.

Podeli