Održana CEO konferencija i u Beogradu!

Nakon Sarajeva, Podgorice, Mostara, Tuzle i Zagreba, i Beograd je ove godine dočekao da bude domaćin CEO konferencije. Događaj koji se tradicionalno održava na ekonomskim fakultetima širom regiona organizovan je u saradnji Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, Ekonomskog fakulteta u Beogradu, kao i Ekof media grupe.

DSC_0843

Osnovna ideja događaja je da, kroz interesantne preduzetničke priče, uspešni pojedinci motivišu mlade da preuzmu proaktivnu ulogu u svom životu i na taj način izazovu pozitivne promene, kako na ličnom tako i na nivou društva. Ovaj interesantan događaj privukao je dosta pažnje, te je tako sala u kojoj se održavao bila ispunjena do poslednjeg mesta. Osim studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu, događaju su prisustvovali i studenti drugih fakulteta u Srbiji.

Sjajni govornici preneli su svoja iskustva, upoznali sve prisutne sa svojim počecima, kao i sa usponima i padovima sa kojima su se suočavali dok nisu dostigli ono što je, po njihovom viđenju, uspeh. Program ovogodišnje CEO konferencije vodio je Filip Ugrenović, a publici je svoja iskustva prva prenela Tanja Tatomirović iz kompanije Microsoft. Nakon nje, predstavili su se, redom: Istok Pavlović, marketing menadžer najuspešnijeg srpskog start up-a, kompanije Frame; zatim Igor Lončarević, kompanija KPMG; Mila Litvinjenko ispred Aure; Ivan Ivanović, voditelj sa Prve televizije; najmlađa govornica i partnerka organizacija SEE ICT i StartIt-a Zoja Kukić; mentor i bloger Vladimir Miletić, kao i Tatjana Vojtehovski sa Prve televizije. Osnovne poruke koje su uspeli da prenesu na publiku jesu da niko ne može ostvariti cilj ukoliko ga ne poseduje, da su I usponi i padovi sastavni deo uspeha i da uvek moraju verovati u sebe i svoje ideje. Ono što je opšti utisak konferencije jeste da su mladi ljudi izašli motivisani i spremniji da se posvete ostvarenju nekih svojih ciljeva, jer su shvatili da je sve moguće ukoliko se tome zaista posvete.

Sjajan događaj, sjajni govornici, sjajne poruke, mnogo utisaka – nadamo se da ćemo i naredne godine imati priliku da budemo domaćini ovog spektakularnog dešavanja.

Podeli