Otključaj svoj karijerni put

Završavaš četvrti razred srednje škole, vidiš sebe u budućnosti kao uspešnog profesionalca, ali se pitaš kako da to postaneš? Želiš da se baviš modernim veštinama, da budeš u koraku sa savremenim poslovnim okruženjem i u skladu s inovacijama. Čini ti se da izbora ima mnogo, ali najbitnije pitanje na koje sad treba da nađeš odgovor jeste „Koji fakultet upisati?“

MEF otključaj karijera

Studiranje predstavlja profesionalni razvoj, prve korake za uspešnu karijeru. Današnji poslodavci očekuju sposobne i profesionalne kandidate za posao – one koji poseduju zvanje, znanje i radno iskustvo. Ako želiš da započneš sopstveni biznis, neophodna ti je samostalnost koja se razvija stručnošću i profesionalnim kompetencijama.

Dakle, potrebno je da odabereš za svoje školovanje onaj fakultet koji ti pruža i teorijsko i praktično znanje, omogućava ti praksu i radno iskustvo a sve u skladu s onim čime želiš da se baviš.

MEF fakultet zahvaljujući inovativnom konceptu studija i usmerenosti na razvoj kod studenata onih profesionalnih veština koje su vodeće u modernom poslovanju predstavlja visokoobrazovnu instituciju koja neprekidno usklađuje svoj nastavni proces sa zahtevima tržišta rada.

Jednako zastupljene teorija i praksa u nastavi, svestranost u vannastavnim aktivnostima u vidu naučnih skupova, poseta kulturnih i društvenih institucija, kao i druženja koja organizuje Studentski parlament čine MEF fakultetom za 21. vek.

Znanja koja su potrebna za najtraženija zanimanja danas kao što su: marketing ekspert, SysAdmin, interni i eksterni revizor, Full Stack programer, menadžer finansija, menadžer projekata, menadžer u konsaltingu, Software developer, menadžer ljudskih resursa i druga, jesu ona koja stičeš kad na MEF-u završiš osnovne akademske studije. Odaberi smer studija u skladu s onim što želiš da budeš:

I već danas otključaj svoj karijerni put. Pozovi 069 770 635 i zakaži svoj termin, jer predupis na MEF-u je u toku i očekuju te odlične finansijske pogodnosti.

Ključ je u tvojim rukama – iskoristi šansu i budi ispred svoje generacije!

Podeli