Otvoren Sajam zapošljavanja ,,Virtuelni dani karijera”

Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja ,,Virutelni dani karijera” počinje danas, i trajaće do 18. oktobra. Svi koji nemaju radnog iskustva, a žele da se zaposle ili usavrše svoje veštine mogu posetiti Sajam i pronaći prvo radno iskustvo koje im savšreno pristaje.cv

Novina na Sajmu ove godine je IT kapsula, koja zainteresovanim za ovu sferu rada otvara velike mogućnosti za pronalazak posla.

Sajam možete posetiti ovom linku, a novina je da će ove godine postojati pet tematskih kapsula – HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja, Finansije/Bankarstvo. Uz ovu novinu sistematičnog rasporeda, mladi će lakše dolaziti do onih stvari koje ih zanimaju.

Direktna komunikacija sa poslodavcem

Kada odaberete oblast koja vam odgovara, odmah možete konkurisati na poziciju, ali osim toga, možete se uključiti i u live chat sa poslodavcem, za kog ste zainteresovani.

Pored live chat-a programeri će imati priliku da kroz Virtuleni Hakaton rešavaju zadatke na licu mesta, i tako pokažu svoje znanje i umeće kojim će zaseniti potencijalnog poslodavca.

Panel diskusije

Ukoliko više volite živu reč, osim virtuelne posete Sajmu, možete i fizički posetiti panel diskusije koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14.10. od 11h.

Na ovim tribinama mladi će imati prilike da čuju od poslodavaca koje su to pozicije namenjene onima koji nemaju radno iskustvo.

Ukoliko i dalje niste sigurni čime biste želeli da se bavite, naš projekat Moj budući posao vam može pomoći u tome, jer imate informacije o određenim zanimanjima iz prve ruke.

Na Sajmu IT inovacije

Na drugoj tribini biće predstavnici IT sektora koji će diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

S obzirom na to da IT sektor u Srbiji napreduje velikom brzinom, prvi put će se na Sajmu pojaviti i IT kapsula gde će IT regionalne i lokalne kompanije izaći sa ponudom slobodnih radnih mesta za ovu struku.

Kompanije koje traže IT radnike u Srbiji su mnogobrojne, tako da, ukoliko je ovo vaša sfera interesovanja, savetujemo vam da obavezno posetite Sajam zapošljavanja i karijere, i već danas pronađete vaš posao iz snova.

Podeli