Otvorena AcademIAA 2017

U prepunoj sali StartIT centra, nedavno, otvoren je drugi po redu edukativni program AcademIAA 2017. Organizatori, predavači, ali i prošlogodišnji polaznici u kratkom obraćanju poželeli su dobrodošlicu i srećan početak novoj generaciji.studenti uče u grupi

slika

„Ove godine smo značajno unapredili selekciju polaznika, pre svega kroz uvođenje ispitivanja polaznika uživo. Sa druge strane, uspeli smo da uz pomoć kolege Gorana i Katarine  Šibalić, unapredimo deo koji se tiče evaluacije predavača, a ovogodišnje polaznike na kraju čeka prilično složen deo koji se tiče case-ova.“ – Ističe Jelena Ivanović, izvršni direktor IAA.


Da se, kada se radi u prijateljskoj atmosferi i najveće prepreke lako prebrode, posvedočili su prošlogodišnji polaznici Nataša i Stefan. Savetuju saradnju, redovne dolaske na predavanja, ali i zabavu i timski rad.

 

slika

„Prošle godine ja sam bio koordinator i organizovao listu predavača. Predavao sam na temu posredovanje između velikih klijenata i agencija. Ove godine sam u organizacionom odboru, predajem i držim panel diskusiju na temu: Kako organizovati moderne marketinške timove u situaciji u kojoj smo danas.“ Rekao je Andreja Milkić, i dodaje: „Sertifikat ima posebnu težinu, naročito među ljudima iz posla. Po meni je najveći benefit upoznati neke od najuspešnijih ljudi ove industrije.“


Jelena Bogarac, ovogodišnja je polaznica. Iako već sedam godina radi, i dalje se usavršava. Otkriva nam da program pohađa pre svega zbog novog znanja i iskustva ali i da očekuje dobru zabavu.

AcademIAA program je tromesečna edukacija koja polaznicima pruža sveobuhvatan pogled na industriju marketinških komunikacija, kroz šest modula. Program se održava po drugi put. Školarina za studente iznosi 500 eura, a može biti plaćena na tri jednake rate. Ove godine, tri najbolja studenta nagrađena su stipendijom i besplatnim učešćem u programu.

Podeli