Otvorene prijave za High School Case Competition

Case Study Club, najveća studentska menadžment konsalting organizacija na našim prostorima, u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, organizuje online takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja “High School Case Competition”, u periodu od 1. do 12. decembra.

Takmičenje se ove godine prvi put širi na teritoriju cele Srbije, a preko 300 učenika 3. i 4. razreda srednje škole sa teritorije Srbije imaće priliku da učestvuje, stekne nova znanja i unapredi svoje poslovne veštine.

radionica na fakultetu organizacionih nauka

Kako će se odvijati takmičenje?

Ceremonija otvaranja održaće se 1. decembra predstavljanjem poslovne studije slučaja, a potom slede radionice na kojima će učesnici imati priliku da se kroz edukacije upoznaju sa ovom oblašću.

Srednjoškolci će 8. decembra predstaviti svoje strategije i ideje stručnom žiriju koji će odabrati timove koji odlaze u finale, gde će imati priliku da unaprede svoj rad konsultacijama sa mentorom. Finalno prezentovanje najboljih timova, kao i proglašenje pobednika planirano je za 12. decembar. 

Koji je cilj takmičenja i šta ćete imati priliku da naučite?

Rešavanjem realnog problema kompanije koja je partner takmičenja, srednjoškolcima će se približiti koncept poslovanja, poslovnih strategija, proces donošenja odluka i rešavanja problema. 

Pored toga, učestvovanjem u projektu, ovi mladi ljudi će imati priliku da steknu poznanstva, ali i neophodne veštine za sve oblasti poslovanja. Više o samom takmičenju i načinu prijave možete saznati preko facebook i instagram stranice High School Case Competition, ali i na sajtu Case Study Club-a.

Ova studentska organizacija je do sada realizovala preko 80 projekata u saradnji sa različitim domaćim, svetskim kompanijama, vladinim i nevladinim organizacijama. 

Partner ovogodišnjeg takmičenja je kompanija Jaffa, sa brendom Toto. 

Još jednom podsećamo da se takmičenje ove godine održava od 1. do 12. decembra u online formatu, za učenike iz cele Srbije. Pozivamo sve zainteresovanje da se prijave do 28. novembra i zakorače u svet biznisa!

Podeli