Otvorene prijave za online AIBG Belgrade

Jedna od najprepoznatljivih studentskih organizicija na Univerzitetu u Beogradu  – BEST, organizuje Artificial Intelligence BattleGround – AIBG Belgrade programersko takmičenje iz oblasti veštačke inteligencije. Uprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji, tradicija se nastavlja već treću godinu, ovoga puta u online formatu.

članovi organizacije best

Ko su organizatori?

Udruženje studenata tehnike Evrope je međunarodna, neprofitna, nevladina studentska organizacija, sačinjena od 93 lokalne grupe u 34 zemlje. Još od 2003. godine, kada je osnovana, ova organizacija pruža priliku za razmenu, saradju i napredovanje studentima iz cele Evrope. 

Članovi ove međunarodne organizacije su studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, kao i Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a ova grupa mladih ljudi je do sada organizovala i učestvovala u velikom broju projekata.

Kome je namenjeno takmičenje? 

Studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta iz čitave Srbije imaće mogućnost da učestvuju u takmičenju, pokažu svoj takmičarski duh, veštine i znanje iz programiranja i veštačke inteligencije

student radi na lap topu

Kako izgleda takmičenje? 

Timovi će imati na raspolaganju 20 časova za izradu inteligentnog igrača (bot-a), koji će se boriti sa botovima suparničkih timova u zadatoj video igri. 

Kao što smo već naveli, takmičenje će usled epidemiološke situacije biti organizovano online, 11. i 12. decembra. 

Mi vas pozivamo da se prijavite i pridružite ovim entuzijastičnim ljudima. Pored zabave, imaćete priliku da pobedite i osvojite novčanu nagradu od 100.000 dinara. Ne propustite priliku da osvojite vredne nagrade. Okupite tim i prijavite se do 3. decembra na aibg.best.rs.

Podeli