Otvorene prijave za Soft Skills Academy!

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope „Istek“ organizuje seminar ličnih i profesionalnih veština Soft Skills Academy, koji će se održati od 17. do 21. maja 2016. godine u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu.

EESTEC Soft Skills Academy

Seminar ličnih i profesionalnih veština Soft Skills Academy, održava se sedmi put zaredom, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Univerziteta u Beogradu, Elektrotehničkog fakulteta i vodeće švajcarske softverske agencije Namics, koja će voditi specijalni program edukacije za studente elektrotehnike, računarstva i informatike.

Tokom trajanja seminara, svi učesnici će biti u prilici da prisustvuju edukativnim treninzima koje će voditi eminentni stručnjaci iz različitih oblasti. Biće organizovano deset specijalizovanih treninga na temu vremenskog organizovanja, prezentacionih i komunikacionih veština, upravljanja projekatima, rešavanja konflikata i razvoja liderskih veština.

slika

„Srpski studenti vrlo brzo postaju stručnjaci u izabranim oblastima i po tome su poznati svuda u svetu. Medutim, kada treba da prenesu svoje ideje poslodavcima ili predstave razvoj svog projekta, često nailaze na nerazumevanje. Sticanjem „mekih“ veština koje ovaj seminar nudi, mogu postići odlične profesionalne rezultate“, istice Ketrin Ferari Simon iz Namicsa i jedan od predavača.

Seminar je namenjen studentima Univerziteta u Beogradu, koji se za učešće mogu prijaviti do 11. maja 2016. godine, popunjavanjem formulara na sledećem linku. Od ukupnog broja prijavljenih, procesom selekcije, biće izabrano 50 najboljih kandidata da učestvuje u treninzima.

Srećno!

Podeli