Otvorene prijave za Studentski privredni forum 2016.

Prijave za Studentski privredni forum, koji će se održati 4. i 5. marta 2016. u prostorijama Privredne komore Srbije, su otvorene.

CEDEM - Otvorene prijave

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) organizuje drugi po redu Studentski privredni forum, ovog puta uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja i Privredne komore Srbije.

U okviru ovog dvodnevnog seminara održaće se mnogobrojna predavanja, panel diskusije i radionice kroz koje će biti obrađene različite teme, poput socijalnog i omladinskog preduzetništva, zelene ekonomije, položaja žena u preduzetništvu, potencijala društvenih mreža za razvoj biznisa, privrede iz ugla velikih kompanija itd. S obzirom da pokriva različite teme, Forum je namenjen svim zainteresovanim studentima različitih obrazovnih profila.

Ako želiš da budeš jedan od učesnika ovogodišnjeg Studentskog privrednog foruma, pozivamo te da se prijaviš popunjavanjem aplikacionog formulara na sledećem linku. Tu ćeš naći sve neophodne informacije o visini kotizacije kao i o tome šta sve ona obuhvata.

Vidimo se na Forumu!

Podeli