Otvorene prijave za studentsko takmičenje „Ace the case“

KPMG organizuje prestižno studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema „Ace the case“ na globalnom nivou, a biće održano i u Srbiji petu godinu zaredom. Otkrij u daljem tekstu kako i gde se možeš prijaviti.

Ace the case

Takmičenje „Ace the case“ predstavlja podršku mladim talentima da, kroz rešavanje konkretnih poslovnih problema, teorijsko znanje nadograde praktičnim i dodatno usavrše veštine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri.

Kako u svetu, tako i u Srbiji – takmičenje okuplja najbolje studente koji kroz rešavanje poslovnog slučaja pokazuju opšte znanje iz različitih oblasti kao što su ekonomija, finansije, menadžment, marketing, pravo, ali i veštine poput analitičkih i prezentacionih.

Kada se takmičenje održava?

Ovo takmičenje će trajati 3 dana (od 21. do 23. marta) a tokom prva 2 dana studenti će prisustvovati radionicama koje vode stručnjaci za konsalting i reviziju.

Samo takmičenje će se održati trećeg dana kada će timovi dobiti poslovni problem i imaće nekoliko sati da urade analizu, ponude rešenje, naprave i osmisle prezentaciju.

ace the case 2017 pobednici

“Ovakva takmičenja predstavljaju neprocenjivo iskustvo za studente, njihovo usavršavanje, a često i odskočnu dasku za zaposlenje”, rekao je Bojan Tucakov, rukovodilac sektora ljudskih resursa u kompaniji KPMG u Srbiji.

Nagrada za pobednički tim studenata je dodatno usavršavanje sa stranim stručnjacima u jednoj od kancelarija KPMG-a. Pročitaj i koje su to sjajne team building aktivnosti kako bi baš tvoja ekipa osvojila ovu fantastičnu nagradu.

Kako da se prijavim za takmičenje?

Konkurs za učešće na takmičenju u Srbiji je otvoren, a studenti sa raznih fakulteta mogu prijaviti učešće do 15. februra slanjem svog CV-ja i motivacionog pisma na engleskom jeziku preko sajta KPMG.

Da li si nekad učestvovao/la u ovom takmičenju? Ako jesi, podeli svoja iskustva u komentarima. 🙂

 

Podeli