Otvorene prijave za treću HR konferenciju “Originalni razgovori”

U organizaciji magazina Original i Fondacije Novak Đoković, 24. februara u Crowne Plazi u Beogradu biće održana treća po redu HR konferencija “Originalni razgovori”, na kojoj će veliki broj mladih ljudi imati jedinstvenu priliku da se bolje upozna sa procesima poslovnih intervjua ili da nađu svoj prvi posao.

Sa mladima će razgovarati HR menadžeri iz preko 45 kompanija, a svi će moći da se upoznaju sa predstavnicima kompanija za koje su najviše zainteresovani. Prijave su otvorene na sajtu originalmagazin.com i traju dok sva mesta ne budu popunjena.

Saznajte šta vas očekuje na pravom razgovoru za posao

Sa mladima između 22 i 33 godine, studentima završnih i master studija, kao i svima onima koji se spremaju da započnu svoju poslovnu karijeru, biće održane i simulacije razgovora za posao.

Simulacija će se sastojati iz stručne analize nastupa i preporuke za unapređenje prezentacionih i komunikacionih veština, a svi učesnici će ući u bazu kandidata sa mogućnostima za potencijalno zaposlenje. 

Korišćenje prednosti koje pruža savremena tehnologija

Kako bi svi dobili jednaku priliku da učestvuju, na konferenciju je uvedena mogućnost da se studenti iz unutrašnjosti intervjuišu putem Skajpa. Poznato je da je to danas jedan od češćih oblika intervjuisanja kandidata, naročito u situacijama kada su poslodavac i kandidat puno fizički udaljeni.

Dodatni sadržaji koji će obogatiti konferenciju “Originalni razgovori”

Ovogodišnja konferencija će pored panel diskusija i predavanja stručnjaka imati i paralelne sadržaje tokom celog dana, kao što su:

  • Experience zona u kojoj će učesnici biti u prilici da vežbaju koncentraciju i meditaciju, kako bi sebi olakšali razgovor za posao i naučili da se opuste;
  • Edukativna zona koja će ih pripremiti time što će ih edukovati o poslovnoj garderobi, literaturi i o mnogim drugim, za karijeru važnim, znanjima.

Svi koji su zainteresovani za HR konferenciju “Originalni razgovori”, mogu se prijaviti OVDE.

Podeli