Ovog vikenda: Seminar Sarajevo Digital Marketing 2019.

Konferencija Sarajevo Digital Marketing 2019. biće održana 15. i 16. novembra u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Ovaj  dvodnevni događaj će pod sloganom Nauči, implementiraj, proftiraj okupiti 8 predavača i preko 100 učesnika iz našeg regiona.

Sarajevo Digital Marketing 2019 konferencija

Konferencija koja će biti održana u sarajevskom hotelu Ibis Styles okuplja digitalce i vlasnike kompanija koji su prepoznali važnost digitalnih kanala komunikacije i žele da usvajaju nova znanja iz ove oblasti. Društvene mreže, oglašavanje, SEO i novi digitalni i biznis trendovi su neke od tema o kojima će biti reči na ovogodišnjem seminaru.

Program prvog dana seminara Sarajevo Digital Marketing

Prvi dan konferencije rezervisan je za predavanja digitalaca koji sarađuju sa mnogim svetskim klijentima i koji će svim posetiocima moći da ponude dragocene savete i iskustva. U skladu sa sloganom događaja, cilj je da učesnici usvoje nove digitalne veštine koje mogu koristiti za napredovanje u karijieri ili unapređenje sopstvenog biznisa.

Ovaj deo seminara, počevši od 09:30 časova, otvoriće Dušan Pilipović, osnivač portala beleske.com i direktor kompanije za web razvoj i digitalni marketing Avokado. U nastavku  će se posetiocima obratiti sjajni predavači i istaknuti profesionalci u oblasti digitalnog marketinga i web razvoja:

  • Andrej Tonković (10:15-10:55)
  • Nenad Pantelić (11:05-11:50)
  • Milan Stojković (13:40-14:25)
  • Adin Seferović (14:35-15:10)
  • Faris Začina (15:15-16:00)
  • Nedim Šabić (16:15-17:00)

Drugi dan – Radionica Miroslava Varge

Drugi dan seminara rezervisan je za radionicu Miroslava Varge, jednog od vodećih regionalnih stručnjaka za Google oglase i jednim od retkih sertifikovanih Google trenera u Evropi.

Tokom celodnevne radionice, učesnici će imati priliku da uđu u svet Google oglasa i saznaju više o izradi efikasnih kampanja.

Sve veće interesovanje za digitalom

Konferencija Sarajevo Digital Marketing učesnicima nudi iskustva i savete iz prve ruke, pa se upravo iz toga razloga polako uspostavlja kao jedan od vodećih regionalnih seminara u ovoj oblasti.

Karte za ovaj događaj su uveliko rasprodate, što svedoči o činjenici da je sve više ljudi postalo svesno da prisustvo u digitalnom svetu više nije pitanje izbora, već predstavlja neophodnost za savremeno poslovanje.

Podeli