Tagovano: placena praksa

0

Edukaciona praksa održava se u internacionalnom centru koji promoviše kulturološke razlike i podučava mlade i starije strani jezik u gradu Kartagina.

Više
0

Profesionalno iskustvo u IT sektoru oblastima poput software development, web development i razvijanja mobilnih aplikacija u Finskoj.

Više
0

Ova edukaciona praksa održava se u oblasti Mainland, u Kini, u okviru edukativne grupe “CTP Meiuha’’, u trajanju od 24 nedelje.

Više
0

Ova edukaciona praksa održava se u gradu Kairu u Egiptu, u školi po imenu “DFA”, u perodu od 24 – 25 nedelja.

Više
0

Ova edukaciona praksa održava se u obdaništu ’’ Blue Kangaroo’’, u gradu po imenu Wroclaw, u Poljskoj i traje 21 nedelju.

Više
0

Ova edukaciona praksa održava se u u školi po imenu “Sebec AC” u oblasti Sinaloa, u Meksiku u perodu od 48 nedelja.

Više
0

Ova edukaciona praksa održava se u gradu Uninorte, u Kolumbiji, u obdaništu “The Children World Kindergarten”, u perodu od 24 nedelje.

Više
Deca sede u klupama
0

Ova edukaciona praksa održava se u gradu Kocaeli, u Turskoj, u obdaništu po imenu ’’Joyfull Nese Erberk Kindergarden”, perodu od 9-25 nedelja.

Više
0

Ova edukaciona praksa održava se u Istanbulu, u Turskoj, u školi za strane jezike po imenu ’’British English Schools”, u periodu od 26 do 52 nedelje.

Više
Edukacija dece u Indiji, Delhi
0

Ova edukaciona praksa održava se u gradu Delhi, u Indiji, u srednjoj školi po imenu “Shemrock Futuristic”, u periodu 27 – 30 nedelja.

Više
brazil slika grada
0

Ova edukaciona praksa održava se u gradu Chapeco, u Brazilu u perodu od 6 nedelja, u školi po imenu “Escola de Idiomas Fisk Chapeco”.

Više