Počinje 15. Međunarodni sajam obrazovanja u Beogradu 2018.

Jubilarni 15. EDUfair će se održati od 9. i 10. marta u hotelu “Crowne Plaza” u Beogradu, u trajanju od 10.00 do 18.00. Pogledajte šta možete da očekujete na ovogodišnjem 15. Međunarodnom sajmu obrazovanja.

Međunarodni sajam obrazovanja-EDUfair, jubilarni

Pod sloganom “ŠTA UPISUJEŠ?” EDUfair već 15. godinu zaredom izlazi u susret đacima završnih godina osnovnih i srednjih škola, studentima, kao i mladim profesionalcima, i pomaže im da se informišu o programima preko 100 fakulteta kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, državnih i privatnih.

Sajam se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, uz podršku Gradskog Sekretarijata za obrazovanje Beograda.

Fakulteti i visoke škole će predstaviti svoje osnovne i master, kao i MBA programe, na kojima je i fokus ove godine budući da su već neko vreme jedan od najpopularnijih akademskih programa u svetu. Pored toga, novina je što će biti prisutne i srednje škole koje će takođe ponuditi svoje programe. Posetioci će moći da se informišu  o izlagačima iz prve ruke, i da saznaju sve što ih zanima o nekom programu putem prezentacija, predavanja i slično.

Studiranje u inostranstvu glavna tema sajma

Pošto uvek vlada veliko interesovanje za studiranje u inostranstvu, važno je jednu takvu odluku ne doneti ishitreno. Zato je EDUfair i ove godine okupio veliki broj univerziteta iz različitih zemalja, poput Švedske, Slovenije, Austrije, Kanade, Engleske i Amerike.

Slovenija je takođe i počasni gost ovogodišnjeg EDUfair-a, i posedovaće paviljon na najatraktivnijoj izlagačkoj lokaciji, gde će njihovi univerziteti, fakulteti i institucije poznati po svojoj inovativnosti i praktičnoj implementaciji u mnogim oblastima, predstaviti svoje programe.

Svečanom otvaranju  9. marta sa početkom u 12h će prisustvovati rektori, dekani, profesori kao predstavnici medija.

Podeli