Počinje SportBizz konferencija!

Ako vas interesuje sport i želite da dobijete informacije iz prve ruke o svemu što se tiče sportskog menadžmenta i marketinga, onda je Konferencija SportBizz pravo mesto za vas, a u nastavku teksta pročitajte kad i gde se održava i šta će sve biti aktuelno na ovom događaju.

Trčanje, zdravija stopala i sportska obuća patike

Kad i gde treba da se pojavite?

Konferencija SportBizz se organizuje po šesti put po od strane Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, gde će svi učesnici imati priliku da od poznatih sportista, trenera i menadžera čuju nešto više o samom procesu treniranja, takmičenja i organizacije sportskih događaja.

Održaće se 21. i 22. maja u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, a podršku u realizaciji ovogodišnjeg SportBizz-a pružiće Darko Udovičić ispred Ministarstva omladine i sporta, Zoran Avramović – direktor marketinga Crvene Zvezde, sporstki komentator Nebojša Visković, kao i sportisti Ivana Nešović i Andrija Gerić.

O čemu će se govoriti?

Na ovogodišnjoj konferenciji predavači će kroz temu „Treće poluvreme“, gde će studentima otkriti šta se sve krije iza organizacije velikih sportskih manifestacija, koji su neophodni resursi bez koji njihova organizacija ne bi bila moguća, ali i kako izgleda priprema sportista za takmičenja. Govoriće se i tome koliki je uticaj trenera, medija i menadžera na razvoj i uspeh jednog sportiste.

Pored ovih zanimljivih predavanja, delegate očekuje i sportski kviz „KvizBizz“ na kom će moći da pokažu svoje znanje i sovoje zanimljive nagrade. Na ovom delu konferencije podršku će pružiti sportski novinar Vanja Bulić koji će biti u ulozi voditelja kviza.

Ko je sve podržao inicijativu?

Inicijativu Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka su do sad prepoznali brojni sportski klubovi, kao i Olimpijski i Paraolimpijski komiteti Srbije. Pored toga, dosadašnja organizacija je imala tu čast da ugosti brojne sportiste i sportske stručnjake kao što su Milica Dabović, Mihail Dudaš, Ivana Maksimović Anđušić, Nikola Jakšić, Vanja Grbić, sportski novinar Slobodan Šarenac, kao i košarkaški trener Božidar Maljković, zahvaljujući kojima je pokrenuto veliko interesovanje za ovaj projekat.

Prijave za konferenciju će biti otvorene na sajtu Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, u periodu od 16. do 19. maja, zato požurite i rezervišite svoje mesto na vreme!

 

 

Podeli