Pokaži da su sva deca jednaka i podrži ih – pruži im ljubav!

Nije važno šta studiraš, ukoliko želiš da budeš human. ‘Social Care’ jedan je od pojekata AIESEC kancelarije na Ekonomskom fakultetu koji za cilj ima socijalnu inkluziju dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Ovaj humanitarni i društveno – odgovorni projekat se realizije kroz interaktivne radionice preko kojih volonteri pružaju deci pažnju, motivišu ih da razvijaju sebe i pomažu im da se bolje uklope u okruženje.

Društvena odgovornost

Realizacija projekta počinje 1. jula i trajaće šest nedelja. Učesnici i volonteri ovog projekta će, pored domaćih studenata, biti i studeniti iz inostranstva. Svi volonteri će proći adekvatne edukacije od strane stručnjaka u oblasti rada sa decom i dobiti instrukcije kako na pravi način da sprovode radionice i igre za decu. Pored toga, u toku trajanja projekta, deci će biti organizovani događaji zabavnog karaktera i sportske aktivnosti.

Glavne aktivnosti na projektu uključuju kreativne edukacije i igre putem kojih će se deci podizati svest o socijalnoj inkluziji, internacionalizmu i međuljudskim odnosima. Kroz interaktivne radionice volonteri pružaju deci ljubav i pažnju, motivišu ih da rade na sebi i pomažu im da se bolje uklope u društvo. Druženje sa mališanima održavaće se u ustanovama: “Drinka Pavlović”, “Jovan Jovanović Zmaj” i “Dragan Filipović Jusa”. AIESEC na Ekonomskom fakultetu i projekat ‘Social Care’ ovom prilikom te pozivaju da postaneš volonter na projektu. Imaćeš priliku da se družiš sa neverovatnom decom, da im pružiš pažnju i ljubav, podigneš samopouzdanje, postaneš njihov najbolji prijatelj i neko koga će se zauvek sećati.

Prijave za učešće traju do 28. juna i možeš se prijaviti na sledećem linku: PRIJAVA . Kada popuniš prijavu, bićeš kontaktiran u najkraćem roku za dalji proces selekcije. Prijavi se, jer pored nezaboravnog iskustva dobijaš i praksu koja će ti u daljem radu pomoći. Za sve volontere obezbeđeni su sertifikati koji potvrđuju njihov rad na projektu.

Podeli