Poklon čitateljkama za Dan žena – kurs engleskog jezika

Povodom Međunarodnog dana žena, BusinessAcademy kao deo kompanije LINK group u saradnji sa sajtom Beleške, nagrađuje tri verne čitateljke online kursom engleskog jezika. Poklanjanjem ovih kurseva, sve dame dobijaju priliku da se usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Zena sa lap topom

Saznajte sve o pojedinostima kursa, kao i svim pravilima učestvovanja u nagrađivanju. Možda baš vi budete jedna od odabrane tri čitateljke koje će zajedno sa nama započeti (ili usavršiti) učenje engleskog jezika.

Zašto damama darovati kurs engleskog jezika?

Kurs engleskog jezika je idealan poklon kako biste pokazali damama da ih cenite i poštujete, i da želite da budu apsolutno samostalne i obrazovane. Takođe, kurs engleskog omogućava svim ženama da komuniciraju sa 20% svetske populacije, kao i da rade u 54 zemlje u kojima je engleski zvaničan ili maternji jezik.

Da je neophodno da žena dobro poznaje engleski jezik govori i podatak da danas u kompanijama žene posluju veoma uspešno na pozicijama kao što su HR menadžeri, PR menadžeri, marketing menadžeri gde je poznavanje engleskog veoma važno. Kompanije u kojima posluju žene imaju čak 41% veći obrt kapitala, pa se zbog toga veruje da će 21. vek biti vek uspešnih poslovnih dama.

Do boljeg znanja uz BusinessAcademy

Drugu godinu zaredom, BusinessAcademy kao deo kompanije LINK group, pokrenula je veliku akciju sa ciljem da se što većem broju žena obezbedi odlična mogućnost za dodatno usavršavanje.

I ove godine, kao i prethodne, BusinessAcademy daruje veliki broj žena besplatnim online kursom u kojem će svaka polaznica početi pohađanje kursa od odgovarajućeg nivoa radeći ulazni test.

Kako da osvojite kurs engleskog jezika?

Ukoliko želite da dobijete besplatan online kurs engleskog jezika, potrebno je da pošaljete mail sa subject-om “Besplatan kurs 8. mart” na adresu kontakt@beleske.com . U telu mail-a je dovoljno napisati ime i prezime, a mi ćemo nasumično izabrati tri dame koje će dobiti šansu da unaprede svoje znanje engleskog.

Svaka odabrana dama će dobiti poklon kod na svoj mail sa kojim će moći da se prijavi na ovaj link. Do tada uživajte u vašem danu i srećan 8. mart!

Podeli