Posao u development timu Playerhunter-a: iskustvo rada u startupu u Beogradu!

Mark Zuckerberg je imao zanimljivu ideju, ali na početku sigurno nije zamišljao da će Facebook dostići globalni karakter koji će koristiti milioni korisnika. U slučaju Playerhunter-a, stvari su jasnije. Playerhunter ima jasan cilj, znanje i radnu etiku globalnog startup-a koji pokreće zajednička motivacija: razvijanje nove profesionalne društvene mreže koja će dostići nivo najvećih socijalnih mreža koje danas poznajemo.

Ako ne misliš da je tako nešto moguće u Srbiji, onda ne znaš za jedinstvenu priliku da se zaposliš u Development timu Playerhunter-a. Ako si požrtvovan i stručan programer koji sanja da radi u startup atmosferi neopterećenoj pravilima, titulama i dress kodom, uz mentorstvo stručnjaka kao što je Dejan Keri, onda je vreme da pročitaš više o poziciji koja je otvorena u beogradskom sedištu austrijskog startupa Playerhunter.

Medalja Playerhunter.

Šta je Playerhunter zapravo?

U pitanju je globalni startup iz Austrije koji razvija profesionalnu društvenu mrežu, a koji je nakon zemlje osnivanja, Poljske, Brazila i Indonezije, otvorio čak dve kancelarije u Srbiji – u Beogradu i Novom Sadu. Ovo je jedinstvena prilika koja ti omogućava da postaneš deo tima koji raste, razvija se i pritom ostaje opušten i autentičan uz vrhunske radne uslove.

Playerhunter je pre svega ideja koja je odjeknula širom sveta, a evo i zašto.

Napravili smo profesionalnu aplikaciju za fudbalere koja povezuje mlade talente, menadžere, skaute i klubove. Podržao nas je i veliki broj značajnih imena iz sveta fudbala, kao što su Luis Figo, Andrej Ševčenko, Josi Benajun i drugi, kao i FK Rapid i GLS sa kojim su ugovore potpisali Fabio Kanavaro i Alesandro Del Piero. Priznanje za naš dosadašnji rad, pružile su nam brojne svetske organizacije i stručni magazini koji nas svrstavaju u top 50 najinovativnijih svetskih startup-ova, a jedna od poslednjih u nizu jeste i nagrada portala E-kapija – Aurea 2018 za tržišni potencijal.

Podršku smo dobili i od premijerke Ane Brnabić, Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Ministarstva omladine i sporta, kao i od Sportskog saveza Srbije.

Iskustva drugih članova tima u Playerhunter-u

Evo šta su rekle Marina i Aleksandra o iskustvima rada u Playerhunter-u, gde su počele odmah nakon završene prakse.

 

Kada ste počele da dobijate prva ozbiljnija zaduženja?

 

Marina: Nakon tri meseca svoje prakse počela sam bliže da radim sa Snežom, našom mentorkom, i pomažem joj u svakodnevnim zadacima koji su se najpre ticali praktikanata i njihovih zadataka. Kako je vreme odmicalo, počela sam da dobijam sve više zadataka i dosta više odgovornosti.

Aleksandra: Odmah po zavrsetku prakse sam pocela da dobijam svoja prva ozbiljna zaduzenja.

 

Da li mislite da ste napredovale?

 

Marina: Naravno. Naša kompanija se konstantno razvija, i često imamo nove pozicije i nove načine rada. Kako napreduje Playerhunter, tako i mi napredujemo sa njim i učimo nove stvari.

Aleksandra: S obzirom na to da se kompanija kontinuirano razvija i raste, cesto se otvaraju nove pozicije pa samim tim smatram da mogu da napredujem i dalje.

U Playerhunter-u sam zapocela na poziciji asistenta u marketingu pa sam zatim presla na poziciju administrativnog tehnicara, i to je upravo ono sto mi se dopada jer ovde imamo priliku da naucimo i upoznamo razlicite poslove i da steknemo siroko znanje.

Pored odličnih uslova, koje mogućnosti i iskustva Playerhunter nudi tebi?

Mi smo motivisan tim koji ima želju i strast da nesebično deli svoje znanje i iskustvo, sa ciljem da i ti napreduješ sa nama, a pritom imamo još mnogo toga da ti ponudimo za uzvrat. Pored toga što imaš jedinstvenu šansu da radiš u web timu i stekneš iskustvo u IT sektoru na razvoju socijalne mreže, a zatim da radiš u kul i opuštenoj atmosferi, međunarodno radno okruženje, timska putovanja i saradnja sa drugim timovima iz svih krajeva sveta jesu deo Playerhunter iskustva koji želimo da podelimo sa tobom.

Timski sastanci u Austriji i deđavanja u Izraelu

Bićeš u prilici da putuješ i prisustvuješ timskim sastancima u Austriji i event-ovima u izraelu, ali i da se usavršavaš, sarađuješ sa Del Pierom, Luis Figom i  Ronaldinjom, učestvuješ u mnogobrojnim projektima i zaista doprineseš svojim radom i znanjem!

Remote posao jeste opcija

Želimo da ne shvataš posao kao obavezu, već da ga doživiš kao drugu kuću gde ćeš se upravo tako i osećati, opušteno i kao svoj na svome, a nudimo i remote opciju, odnosno fleksibilan rad od kuće, a ono što nam je zaista bitno i jedino što od tebe očekujemo jeste da se posao koji se započne i završi.

Najsavremenija oprema za rad i redovna plata

Redovna plata i besplatno zdravstveno osiguranje kod nas nisu mit, a pored toga biće ti obezbeđena najsavremenija MAC oprema za rad, kao i savremeni sistemi komunikacije, u opuštenoj i fleksibilnoj atmosferi.

Dodatni sadržaj za opuštanje: stoni tenis, fudbal i tim bildinzi

Kod nas ćete naučiti kako funkcioniše Playerhunter aplikacija, kako izgleda rad u ovakvom sistemu, i na koji način povezujemo talente iz sveta fudbala, ali i kako izgledaju kvalitetni tim bildingzi, takmičenje u stonom tenisu ili pikadu. Mi smo tim koji dovodi revoluciju u sportu kod nas, a tebi nudimo priliku da postaneš deo nas i započneš svoju karijeru kao jedan od pokretača nove društvene mreže!

Šta se očekuje od tebe?

  • Motivisanost
  • Posvećenost
  • Stručnost
  • Kreativne ideje i rešenja (problem solving skills)
  • Odgovornost u radu
  • Želja za usavršavanjem i napretkom

Pošalji nam svoj CV na adresu st@playerhunter.com.

Mi smo spremni, a ti?

Podeli