Poseti SKC i radionicu Znanjem do budućnosti!

Studentski kulturni centar (SKC) u saradnji sa Fakultetom za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije organizuje besplatnu radionicu za sve srednjoškolce pod nazivom Znanjem do budućnosti!predavanje

U petak, 24. marta 2017 godine u periodu od 14 do 17 časova biće održana kreativna radionica za srednjoškolce u prostorijama Studentskog kulturnog centra (SKC) u Beogradu.

Evo šta možeš da očekuješ ako posetiš radionicu Znanjem do budućnosti

Čitav događaj je zamišljen tako da obuhvati dva osnovna koncepta: predavački i takmičarski.

Organizatori su najavili da će učesnici imati priliku da čuju sledeća predavanja:

  1. Moji prvi koraci u poslovnom svetu, koje će držati Maja Ilić, diplomirani inženjer i saradnik u nastavi na Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije (MEF), i
  2. Ulaganjem u sebe do rezultata, koje  će prezentovati Željko Ondrik, diplomirani ekonomista i, takođe, saradnik u nastavi na Fakultetu za primenjeni menadžement, ekonomiju i finansije.

Takmičarski deo podrazumeva da će srednjoškolcima biti dodeljeni zadaci, a od njih se očekuje da predlože izvodljivo i kreativno rešenje. Potom će se njihova rešenja ocenjivati od strane stručnog žirija.

Jedan tim može da čini od 3 do 5 članova. Da bi se tim prijavio za učešće u radionici potrebno je poslati:

  1. Ime i prezime svih članova tima,
  2. Ime srednje škole koju članovi tima pohađaju,
  3. Kontakt telefon barem jednog člana.

Prijave timova je potrebno poslati na jednu od sledećih mail adresa: skcprojectteam@gmail.com ili pavlebrzakovic@yahoo.com.

Svim učesnicima će nakon održane radionice biti dodeljen sertifikat za učestvovanje, a MEF je pripremio i razna iznenađenja. Najbolji timovi dobiće neku od sledećih nagrada: besplatnu školarinu, popust na celokupno školovanje na MEF-u, besplatne aranžmane i popuste na putovanja turističke agencije Balkan Fun i sl.

Podeli