Posetite Interviewing Week 2017 na Ekonomskom fakultetu

Studentska organizacija Spekof, sada već tradicionalno, i ove godine organizuje projekat „Interviewing wеек“ na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Održaće se 10. i 11. maja, a pogledajte zašto bi trebalo da je posetite!

Razgovor za posao - intervju

Studenti završnih godina imaće priliku da se kroz radionice i predavanja bolje pripreme za ono što ih čeka posle fakulteta.

Interaktivne radionice i simulacije razgovora za posao

Tu su interaktivne radionice, kao što su simulacije razgovora za posao, gde će studenti naučiti  na šta da obrate pažnju, šta da poprave, kako da privuku pažnju i zainteresuju sagovornike, kao i koje su to najproblematičnije tačke razgovora kandidata.

„CV klinika“ pružiće analizu radne biografije učesnika, a svako će dobiti savete šta može da popravi i načine na koje da unapredi istu.

Panel diskusija – gosti su rukovodioci najvećih kompanija

Takođe, studenti će imati priliku da prisustvuju i panel diskusiji, na kojoj će rukovodioci naših najvećih kompanija diskutovati o svom karijernom razvojnom putu.

Sam projekat podržan je od strane fakulteta, kao i mnogobrojnih partnera. Neki od njih su: SBER banka, Deloitte, MK grupa, Hotel Hyatt, KPMG i Societe Generale banka i mnogi drugi.

”Ovo je već treća godina da organizujemo ovaj projekat uz podršku fakulteta, na čemu im se zahvaljujemo. Do sada je preko 300 studenata ekonomskog fakulteta imalo priliku da se bolje pripremi za izlazak na tržište rada. Verujemo da će ove godine konferencija biti na još većem nivou.” – Poručila je Katarina Mijačić, PR Organizacije Grupa za Spekof.

Više informacija može se dobiti na zvaničnoj fejsbuk stranici projekta.

Podeli