Poziv na seminar „Bezbednost za sve“ 2016.

Asocijacija studenata Fakulteta bezbednosti Beograd (ASFBB) organizuje drugu godinu za redom seminar „Bezbednost za sve“, koji je planiran kao skup predavanja, namenjen studentima i kadetima obrazovnih ustanova iz oblasti bezbednosti.

Konferencija Bezbednost za sve na Zlatiboru

Konferencija „Bezbednost za sve“ usmerena je pre svega na prenošenje praktičnih znanja i iskustava, predstavljajući svojevrsnu dopunu obrazovanju koje se dobija na matičnim fakultetima/akademijama. Seminar „Bezbednost za sve“ će se održati u periodu od 21. marta do 24. marta 2016. godine, u okviru odmarališta “Ratko Mitrović“ na Zlatiboru.

ASFBB je samostalno, nevladino, neprofitno i nepolitičko udruženje studenata Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu, koje je osnovano 24. novembra 2014. godine. Udruženje je osnovano na inicijativu studenata Fakulteta bezbednosti u cilju unapređenja visokog obrazovanja, ostvarivanja studentskih prava i zaštite interesa studenata.

Podizanje bezbednosne kulture, ostvarivanje saradnje između visokoškolskih institucija, teorijsko i praktično osposobljavanja studenata, su samo neki od primarnih ciljeva seminara „Bezbednost za sve“. Celokupan projekat sprovodi se radi pripreme budućih stručnjaka u oblasti bezbednosti za pravovremene odgovore na buduće izazove, rizike i pretnje, kao i radi osposobljavanja studenata za dalji razvoj i promociju bezbednosne kulture.

Predavači na seminaru „Bezbednost za sve“ biće eminentni stručnjaci iz oblasti bezbednosti sa dugogodišnjim stažom koji će polaznicima seminara preneti svoja iskustva, predočiti probleme u praksi i time upotpuniti njihova teorijska znanja.

Podršku seminaru „Bezbednost za sve“ pružili su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Fakultet bezbednosti Univerziteta u Beogradu.

Kotizacija za seminar „Bezbednost za sve“ i kako se prijaviti?

Bezbednost za sve seminar na Zlatiboru

Cena kotizacije za seminar „Bezbednost za sve“ iznosi 6.350,00 dinara sa polaskom iz Beograda i obuhvata prevoz, tri puna pansiona, izradu sertifikata i radne materijale. Uplata je moguća u II rate:

  • I rata se uplaćuje pri prijavi za seminar i iznosi 3.200,00 dinara;
  • II rata se uplaćuje do 10 dana pred sam seminar.

Prijave se obavljaju u kancelariji ASFBB-a utorkom i petkom, od 15 do 17 časova, u zgradi Fakulteta bezbednosti (Ul. Gospodara Vučića 50, Beograd). Pošto je broj mesta ograničen, najbolje je da kontaktirate Asocijaciju studenata Fakulteta bezbednosti Beograd putem e-maila ili ponuđenih brojeva telefona, kako biste proverili da li još uvek ima slobodnih mesta.

Javite nam se sa utiscima sa seminara i pružite drugim studentima šansu da čuju šta se sve moglo naučiti na seminaru Bezbednost za sve.

Podeli