Poziv za učešće u seminaru „Poslovna komunikacija“

Zemlja znanja i Business Info Group vas pozivaju da se prijavite na tromesečni seminar „Poslovna komunikacija“, koji počinje 12. marta 2016. godine, i održavaće se svake subote od 11h do 14h u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

devojka na seminaru

Na seminaru „Poslovna komunikacija“, učesnici će imati priliku da saznaju:

  • Kako se prijaviti na inostrane master programe i obuke;
  • Kako napisati CV;
  • Kako ostaviti dobar utisak na razgovoru za posao;
  • Šta je to što poslodavci traže;
  • Kako izgraditi sopstveni brend.

Učesnici seminara će imati priliku da rade sa istaknutim novinarima kao i nekim od najuspešnijih poslovnih ljudi u Srbiji i inostranstvu. Naime podršku seminaru „Poslovna komunikacija“ su pored pokrovitelja Elektroprivrede Srbije, pružili i KPMG, Ernst&Young, Siemens i B92. Predstavnici ovih kompanija će se truditi da učesnicima prenesu stečena znanja u okviru organizovanih treninga i predavanja. Nakon završetka seminara, polaznici će biti bogatiji za preko potrebna praktična znanja iz tzv. „mekih veština“.

Seminar je namenjen studentima završnih godina osnovnih akademskih studija (treća i četvrta godina), kao i studentima postdiplomskih studija svih akreditovanih univerziteta. Prijave su otvorene do    05. marta a mesta su ograničena (30 učesnika).

Učešće na seminaru „Poslovna komunikacija“ je besplatno i nakon završenog kursa polaznici dobijaju sertifikat.

Zainteresovani pojedinci mogu popuniti prijavu za učešće na sledećem linku.

Za dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu office@zemljaznanja.org.rs .

Podeli