Predavanje: Kako naći interesantne uglove za blogove i druge eseje

Fakultet za medije i komunikacije organizuje predavanje koje drži Lazar Džamić, pod nazivom ,,Geometrija Eseja: kako naći interesantne uglove za blogove i druge eseje…“. Predavanje se održava 29. juna 2017. u ulici Karađorđeva 65 (IV sprat/sala 8) sa početkom u 19 časova.

fotoaparat i laptop na podu

Šta očekivati na predavanju

Internet je doneo ogromne mogućnosti da svačije mišljenje bude jasno izjašnjeno. Koliko je to dobro, toliko je i loše. Nikada nije bilo toliko pisanog sadržaja kao danas, a sve je ređe pronaći zaista kvalitetno štivo. Ovo predavanje se izdvaja po tome što koristi tehnike kreativnih radionica u oglašavanju kako bi se ostvario drugačija perspektiva, sa neobičnim tonalitetima i formatima.

slika

Ne postoji dosadan proizvod ili usluga, postoji samo dosadan način da se o tome priča.

Kome je namenjena radionica?

Svima koji žele ili nameravaju da pokrenu ili unesu novi život u svoj blog, kolumnu ili koju god vrstu teksta na vebu.

Ko je Lazar Džamić i zašto ga treba slušati

Lazar Džamić je jedan od najvećih digitalnih stratega na svetu. Kao deo katedre za digitalni marketing Fakulteta za medije i komunikacije u Beogradu, svojim studentima na Departmanu za medije i komunikacije prenosi sveža znanja iz sveta digitalnog oglašavanja i upravljanja u odnosu sa potrošačima.

Njegova biografija je prilično impresivna. Bio je rukovodilac planiranja za razvoj brenda u Google ZOO, odeljenje kompanije Gugl koje radi sa oglašivačima sa budžetima za digitalni marketing većim od 300 miliona dolara. Ono što on radi, po njegovim rečima, je da ,,pretvara svetlost u toplotu“. On ustvari koristi gomilu podataka kojima Gugl raspolaže kako bi napravio poruke koje će uticati na potrošače.

Proglašen je tri godine za redom za jednog od Top 10 digitalnih igrača na sceni Velike Britanije, od strane magazina ,,Marketing Direct“. Nalazi se u više stručnih žiriju za nagrade u raznim digitalnim kategorijama. Dobitnik je raznih nagrada i priznanja. 

Kada sam ga prvi put slušao, otvorio je sa rečenicom ,,Kotler je mrtav“. Mislim da to dovoljno govori o njegovoj iskrenosti i otvorenosti. Retko se pruža prilika da možete besplatno da čujete ljude koji su bili na jako visokim pozicijama u najvećim svetskim kompanijama. Zato je iskoristite.

Podeli