Prijavi se na Social Impact Award takmičenje i #zaSIAj!

Ostalo je još samo 7 dana do zatvaranja Social Impact Award konkursa. Sada možeš da ostvariš svoje ideje, pomogneš društvu i postaneš preduzetnik! Osmisli projekat koji će biti usmeren na rešavanje društvenog problema u tvojoj okolini i #zaSIAj! Prijavi se i iskoristi priliku da kroz tromesečni period inkubacije usavršiš i razviješ svoju ideju uz mentorsku podršku. Očekuju te vredne nagrade!

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja organizovano sa ciljem razvijanja i implementiranja inovativnih rešenja za najveće svetske probleme.

Takmičenje je namenjeno studentima koji žele da reše neki društveno-ekološki problem na inovativan način kroz projekte, inicijative ili organizacije. Neophodno je da ideje budu orijentisane na rešavanje problema vezanih za smanjivanje siromaštva, brigu o zdravlju, obrazovanje, ekologiju, energiju, informacione tehnologije, ljudska prava, društvenu jednakost i mnoge druge. Pobednike takmičenja očekuju vredne nagrade – 1.500€ početnog kapitala, mentorska podrška i put na međunarodnu konferenciju u Beču.

Prijave su otvorene do 24. aprila. Sve informacije o konkursu, uslovima i načinu apliciranja, kao i knjigu inspiracije, možeš pronaći na sledećem linku.

Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, ERSTE Stiftung-om i Impact Hub-om, a uz podršku Fonda B92, Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, Američkog kutka Niš, Kancelarije za mlade Niš i Američkog kutka Kragujevac.

Podeli