Prijavi se za seminar unapređenja ličnih veština – „Soft Skills Academy”

Četvrti seminar Soft Skills Academy održaće se 18-19. i 25-26. novembra 2017. godine, a namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada. Pogledajte šta je Soft Skills Academy, kako se prijaviti i zašto bi trebalo da se prijaviš!
Studenti na univerzitetu

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope i  lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad) organizuju ovaj seminar kako bi pomogli studentima  Univerziteta u Novom Sadu da usavrše svoje lične i profesionalne veštine važne za razvoj karijere.

Seminar je besplatan i traje četiri dana, podeljena u dva vikenda u novembru, sa ciljem da podstakne studente da rade na ličnom usavršavanju i da podignu svest o značaju “mekih” veština.

Šta vam nudi ovaj seminar?

Seminar Soft Skilss Academy podrazumeva pohađanje radionica i predavanja na temu ,,Produktivnost i motivacija”. Tokom tih predavanja, 40 izabranih studenata, imaće priliku da stekne  veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri, bez obzira na profesiju kojom planiraju da se bave, ali i veštine koje će im olakšati nastavak školovanja.

Tokom četiri dana trajanja seminara predavači će polaznicima pružiti brojne korisne savete na temu organizacije, planiranja, donošenja odluka, ostvarivanja ciljeva, motivacije, inspiracije, kao i mnogih drugih.

Zašto bi trebalo da se prijavite?

Iako je inernet danas preplavljen brojnim tekstovima i snimcima koji se bave sličnom tematikom kao i ovaj seminar, oni ne mogu studentima da ponude direktan kontakt sa predavačima i interakciju.

Kroz interakciju trener – učesnici, kao i kroz simuliranje određenih realnih situacija, učesnici mogu uočiti mnogo više detalja, uspešnije zapamtiti i usvojiti pruženo znanje.

Treninge i predavanja će voditi predstavnici iz više kompanija, stručnjaci iz oblasti kao i međunarodni sertifikovani treneri iz organizacije EESTEC. Nakon četiri produktivna i ispunjena dana, naši polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno savladali datu temu.

Kako i do kada se prijaviti?

Link za prijavu će se nalaziti na sajtu www.ssa.eestecns.org i stranicama Soft Skills Academy na svim društvenim mrežama i otvorene su od 23.10. do 05.11.2017.

 

Podeli