Privredni forum mladih – Prijavi se za karijerni deo!

Karijerni deo konferencije „Privredni forum mladih 2016“ održaće se 11. i 12. aprila u Privrednoj komori Srbije, a organizatori konferencije i kompanija Telenor pozivaju mlade nezaposlene ljude da se prijave za učešće.

karijerni deo privredni forum mladih

Privredni forum mladih, pod pokroviteljstvom kompanije Telenor, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Studentskom konferencijom Univerziteta Srbije, organizuje petodnevnu konferenciju pod nazivom „Privredni forum mladih 2016“.

Konferencija se sastoji iz dve celine, preduzetničkog i karijernog dela.

Preduzetnički deo konferencije održaće se od 11. do 15. aprila na Avali, sa ciljem da se mladim ljudima sa preduzetničkom idejom omogući sticanje neophodnih znanja za pokretanje sopstvenog biznisa i kreiranje biznis plana, koji će prezentovati stručnom žiriju poslednjeg dana konferencije.

Svoju biznis ideju, učesnici konferencije će razvijati kroz rad sa brojnim stručnim predavačima, kao što su: Ivan Bildi, Dragan Varagić, Dragan Savić, Milan Trbojević, Nikola Jovanović, Relja Dereta, Mladen Stojanović, Nenad Paunović.

Cilj karijernog dela privrednog foruma je davanje šanse i prilike mladim ljudima da pronađu odgovarajuću praksu ili zaposlenje kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima velikih i uspešnih kompanija. Učesnici karijernog dela će tokom njegovog trajanja moći da ostave svoj CV predstavnicima kompanija, ali i da kroz razgovor sa njima saznaju koje su kompetencije potrebne za rad u ovim kompanijama.

Takođe, biće organizovane i različite radionice, na kojima će učesnici imati mogućnost da steknu neophodne veštine za započinjanje uspešne karijere.

Kompanije koje vas čekaju na karijernom delu „Privrednog foruma mladih 2016“ su Telenor, Eurobank, Schneider Electric, Nelt, Ernst & Young, Microsoft, Adecco, Mainstream.

Ukoliko želiš da iskoristiš svoju šansu, načini prvi korak i popuni svoju prijavu na sledećem linku.

 

 

 

Podeli