Privredni forum mladih uskoro počinje!

Privredni forum mladih i kompanija Telenor pozivaju sve mlade nezaposlene ljude da se pridruže karijernom delu konferencije Privredni forum mladih 2016, koji će se održati 11. i 12. aprila u prostorijama Privredne komore Srbije.

Otvaranje Privredni forum mladih 2016Privredni forum mladih je organizacija nastala okupljanjem motivisanih mladih ljudi zainteresovanih za aktivno rešavanje problema nezaposlenosti kod mladih. Ovaj projekat, zajedno sa Karavanom omladinskog preduzetništva, predstavlja njihov najznačajniji korak ka umrežavanju mladih, privrede, države i svih relevantnih činilaca koji zajedno mogu da doprinesu ispunjenju potencijala i smanjenju nezaposlenosti.

Privredni forum mladih ima za cilj ima da mladima pruži mogućnost pronalaženja prakse i zaposlenja kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija: Telenor, Eurobank, Schneider Electric, Nelt, Ernst & Young, Microsoft, Adecco, Mainstream, Nis.

Spremi svoj CV i iskoristi priliku da u opuštenom i neformalnom razgovoru saznaš koje su to prilike koje ti pomenute kompanije nude, koje veštine su tražene i kako ove kompanije zapravo posluju.

Karijerni deo koferencije održaće se 11. aprila u prostorijama Privredne komore Srbije, sa početkom u 14:15h. Prijavu za učešće na karijernom delu konferencije možeš popuniti na sledećem linku.

 

 

Podeli