Programeri, Oracle sertifikat sada možete dobiti i u Srbiji!

Po prvi put u Srbiji  možete dobiti najpriznatiji međunarodni Oracle sertifikat. Oracle je druga po veličini softverska kompanija na svetu, a u nastavku pročitajte kako i gde se možete školovati po savremenom programu i dobiti njihov sertifikat.

Programski jezik Java

ITAcademy, obrazovna institucija koja već godinama uspešno edukuje IT kadrove, od skoro je prvi i jedini zvanični Oracle WDP partner u Srbiji. Ova saradnja je vrlo bitna zato što je potražnja za Java programerima značajno porasla. 

Uz sertifikat lakše do posla i dobre zarade

Ako se pitate kako doći do ovog sertifikata, na pravom ste mestu. Do Oracle sertifikata možete doći školovanjem po Java Development programu, koji će vas spremiti za programiranje u jednom od najzastupljenijih programskih jezika 21. veka.

Iako ovaj program traje samo godinu dana, nakon njega ćete moći da se bavite programiranjem raznih softverskih rešenja i aplikacija za Android operativni sistem.

Ovaj posao vam može doneti zaradu od 600 evra na samom početku, a ako ste dobri u svom poslu – ova cifra može postati čak 4 puta veća nakon par godina iskustva.

Predavanja možete pratiti i preko neta

ITAcademy vam omogućava da sami odlučite kakvo školovanje više odgovara vašem načinu života – bilo to online učenje (za one koji žele da izbegnu fizičko prisustvo predavanjima) ili tradicionalno školovanje.  

Uz DL platformu školovanje preko interneta izgleda apsolutno isto kao da ste u učionici među kolegama, samo što sami birate mesto i vreme rešavanja zadataka, gledanja video-snimaka predavanja u visokoj rezoluciji i sticanja novih IT znanja.

No, za koji god se vi model obrazovanja odlučili prilikom upisa u ovu obrazovnu instituciju, usvojićete ista znanja i dobiti vrlo vredan sertifikat koji će vam služiti kao ulaznica za najperspektivnija zanimanja našeg vremena.

Ovo je fenomenalna prilika za sve one koje zanima Java programski jezik, pa studiraj IT i zakorači u jedan novi istraživački svet.

Podeli