Project Management Championship 2016.

Svetska organizacija za upravljanje projektima – IPMA organizuje projekat pod nazivom Project Management Championship. Project Management Championship je studentsko nacionalno takmičenje u upravljanju projektima.Takmičenje se u Srbiji organizuje po drugi put, a biće realizovano u februaru 2016. godine na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

projektni menadzement takmicenje

 

Takmičenje se sastoji se od dva odvojena dela – kvalifikacija i finala. Kvalifikacije će se održati 21. februara u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, a podrazumeva kompjuterski test sastavljen od  100 pitanja koji će tim studenata rešavati. Prvoplasiranih 6 timova na osnovu rezultata testa će dobiti priliku da se takmiče u finalu. Finale će biti organizovano 28. februara i realizuje se kroz rešavanje poslovnog problema u formi projektnog plana.

Pobednik studentskog nacionalnog takmičenja dobiće mogućnost da predstavlja Srbiju na Svetskom takmičenju za upravljanje projektima u Rigi. Takođe, pobedničkom timu biće omogućene pripreme za takmičenje.

Prijava za učešće će biti otvorene od 15. decembra do 25. januara 2016. godine. Sve dodatne informacije o samom takmičenju, možete pogledati na zvaničnoj stranici projekta.

Prijavite se i testirajte svoje znanje u jednom od najznačanijih takmičenja u ovoj oblasti.

Podeli