Project Management Days

U periodu od 12. do 19. maja studentska organizacija ESTIEM LG Beograd u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, organizuje internacionalan događaj „Project management days“, koji će se održati na fakultetu.

Događaj „Academic days“ se svake godine organizuje širom Evrope od strane studentske organizacije ESTIEM, a ove godine ta čast je pripala ESTIEM Lokalnoj grupi Beograd i Fakultetu organizacionih nauka. Za temu ovogodišnjeg  događaja izabran  je projektni menadzment, jer predstavlja jednu od najaktuelnijih tema među studentima menadžmenta i jednu od oblasti gde je kadar Fakulteta organizacionih nauka najstručniji, pa otuda i naziv „Project management days“.

Ovaj događaj se sastoji od niza predavanja i interaktivnih radionica, koje će držati profesori sa FON-a, kako domaćim, tako i studentima koji dolaze iz raznih delova Evrope. Za sve vreme trajanja projekta studentima su organizovane brojne aktivnosti koje će učiniti bogatijim ovaj projekat poput obilaska grada, popularnih mesta za noćni provod, a za sve one koji žele da upoznaju Beograd malo bolje, predviđeno je i slobodno vreme.

Prva tri dana događaja na FON-u su rezervisana za predavanja i radionice, dok je poslednji dan, 16. maj, namenjen za prezentacije timova koje predstavljaju sumiranje celokupnog znanja, stečenog kroz prethodna tri dana. Studenti će sve vreme biti pod mentorstvom doc.dr Vladimira  Obradovića, stručnjaka u oblasti projektnog menadžmenta.

Posle akademskog dela projekta, u saradnji sa studentskom organizacijom EESTEC LC Beograd sa Elektrotehničkog fakulteta, koja u isto vreme organizuje sličan internacionalni događaj, organizovan je i motivacioni vikend za učesnike događaja obe organizacije, gde će studenti iz cele Evrope, najbliže kolege iz regiona i članovi obe studentske organizacije imati priliku da se druže i upoznaju na Karatašu, odmaralištu nadomak Đerdapa i vide lepote Srbije.

Fakultet organizacionih nauka osim pružanja znanja svojim studentima, ovim putem doprinosi i razvoju stranih studenata i kao domaćin ovog događaja im pruža priliku da unaprede svoja znanja i veštine iz konkretne oblasti.

estiem 2

Podeli