Projekat „Konsultanska kuća“

Studiraš marketing, menadžment ili odnose s javnošću? Želiš da stekneš praktično iskustvo, da se razvijaš na profesionalnom i ličnom nivou, da radiš u internacionalnom timu i proširiš svoju mrežu kontakata? Želiš da napraviš razliku i pozitivno utičeš na društvo?

 

Iskoristi šansu i prijavi se za učestvovanje na projektu „Konsultantska kuća“!

Globalna mreža studenata AIESEC, koja razvija liderski potencijal mladih, pozitivno utiče na društvo svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem edukativnih i društveno odgovornih projekata, kao što je i projekat „Konsultantska kuća“, koji se realizuje po sedmi put. Ove godine realizacija počinje 1. februara i trajaće ukupno šest nedelja.

Studenti će u ovom periodu imati priliku da zajedno sa svojim kolegama iz inostranstva u timovima rade na kreiranju marketing strategije, definisanju trenutnih problema preduzeća, kao i da ostvaruju predloge za najbolje rešenje konkretnih problema preduzeća u kojima budu radili. Ostvariće i jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.
Pored toga, imaće i priliku da usavrše svoje znanje engleskog jezika u jednom internacionalnom duhu, radeći zajedno sa studentima iz raznih zemalja.

Iskoristi priliku i napravi razliku – prijavi se na sledećem linku: PRIJAVA

Podeli