Prvi Battle of Minds u Srbiji: osvoji praksu u zemlji po izboru

Ukoliko si inovativan i imaš poslovni predlog na umu, a uz to želiš da radiš u inostranstvu, onda je Battle of Minds, globalno takmičenje, pravi izazov za tebe. Prijavi se za učešće i kao nagradu osvoji šestomesečnu plaćenu praksu u zemlji po sopstvenom izboru. O čemu je zapravo reč i kako se prijaviti za praksu, saznaj u nastavku teksta.

Globalno takmičenje, svemir, svet

Šta je zapravo Battle od Minds takmičenje?

Projekat Battle of Minds predstavlja globalno takmičenje studenata koje organizuje kompanija British American Tobacco. 

Zadatak i izazov koji se stavlja pred takmičare podrazumeva razvijanje inovativne i originalne poslovne ideje, pokazivanje “od čega su napravljeni”, kao i osmišljavanje jedinstvenog rešenja zajedničkim snagama.

Žice instrumenta

Battle of Minds se u Srbiji održava po prvi put. Tom prilikom pozivaju se studenti završnih godina i diplomci koji imaju preduzetnički duh i žele da se oprobaju u jednom globalnom takmičenju ovog tipa.

Regionalni pobednici imaju priliku da svoju ideju brane u sedištu ove kompanije u Londonu, a finalna nagrada je plaćena praksa u više od 40 zemalja širom sveta, po izboru samog pobednika.

Letenje avionom i gledanje kroz prozor

Kako da se prijavim za praksu?

Za početak je potrebno da se prijaviš na sajtu: https://competition.bat-battleofminds.com/

Nakon prijave, dobićeš potvrdu registracije i uputstvo o daljim koracima. Prijave su otvorene do 17. septembra, a nakon toga se platforma otvara i za slanje videa u kojem je potrebno da obrazložiš svoju poslovnu ideju. Rok za slanje videa je 25. oktobar.

Kandidati koji budu imali najbolje ideje, dobiće plaćenu praksu u BAT-u u Beogradu, gde će im biti pružena pomoć u pripremi za regionalno i globalno takmičenje.

Prijavi se na vreme i svojom inovativnom idejom osvoji plaćenu praksu u zemlji po izboru. Srećno!

Podeli