Prvo predavanje Startup Centra na Ekonomskom fakultetu

Startup Centar Ekonomskog fakulteta, koji su Beleške ranije najavile, uskoro počinje sa radom, pa se tim povodom održava i prvo, zvanično predstavljanje Startup Centra. Svi zainteresovani mogu posetiti predstavljanje centra u utorak 5. septembra 2017. godine, sa početkom od 16 časova.

Startup Centar Ekonomski fakultet - prvo predavanje

Izazovni svet preduzetništva dobija centar na EKOF-u

Zvanično predstavljanje je zakazano za 16h, te će se baš u tom trenutku vrata otvoriti za sve mlade koji žele da zakorače u svet preduzetništva. Predavanje je namenjeno svim mladima, koji imaju ambicije da pokretnu svoje kompanije i da zakorače u uzbudljivi svet građenja biznisa.

Sama ideja centra, jeste da pruži koristan uvid mladima u realističnost preduzetništva i vođenja kompanije, u čemu će im pomoći brojna korisna predavanja i saveti koji se ne mogu steći formalnim obrazovanjem na domaćim fakultetima, bio to Ekonomski fakultet ili neki drugi.

Govoriće Ivan Bjelajac, suosnivač „MVP Workshop“ i direktor „GoDaddy Europe“

Na samom predstavljanju ovog centra, glavni govornik biće jedan od mentora u Startup Centru. U pitanju je Ivan Bjelajac, koji i sam poseduje bogato preduzetničko iskustvo, s obzirom na činjenicu da je suosnivač MVP Workshop-a i direktor kompanije GoDaddy Europe.

Dve praktične radionice za prisutne

Na samom predstavljanju Startup Centra, održaće se dve korisne radionice za sve zainteresovane prisutne:

  1. Business Model Canvas
  2. Customer Interview

Prva radionca je usmerena na obuku studenata za ispravno popunjavanje Biznis model kanvasa, dok je druga usmerena na upoznavanje korisnih tehnika pregovaranja i komunikacije sa potencijalnim klijentima. Tehnike procene tržišta će takođe biti važan segment predavanja, kako bi slušaoci mogli da steknu širu sliku onoga, čime će se Startup Centar zaista baviti.

Zvaničan početak rada Startup Centra – oktobar

Iako sam Startup Centar počinje sa radom u oktobru, priliku za prijavu za pohađanje 3 meseca besplatnog programa, imaju svi timovi koji žele da nauče nešto novo i steknu praktična znanja uz mentorstvo iskusnog tima koji čine produkt menadžer, dizajner i programer, koji dolaze iz kompanije MVP Workshop.

Timske online prijave za besplatan program „Startup centra“ se zatvaraju 15. septembra 2017. godine, a detaljne informacije o prijavama možete pronaći na ovom linku.

Gde se Startup centar na EKOF-u nalazi?

Sam centar se nalazi u zgradi Ekonomskog fakulteta, a moderno opremljen prostor, kao i odlična saradnja sa drugim važnim kompanijama i institucijama, čini ga više nego kompetentnim za razvoj i mentorstvo novih Startup kompanija. Naravno, da bi ova zamisao postala java, prekopotrebna je energija, kreativnost i istrajnost mladih ljudi, stoga vas još jednom pozivamo da posetite zvanično predstavljanje Startup centra od 16 časova 5. septembra 2017. godine.

Dobro došli.

Podeli