Raiffeisen Club Dani sporta 2013

Evropska studentska organizacija ESTIEM LG Beograd sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje već po četvrti put, 1. i 2. juna manifestaciju “Dani sporta” u Sportskom centru Olimp, ovaj put pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke i imenom “Raiffeisen Club Dani sporta“.

dani sportaRaiffeisen Club Dani sporta je projekat koji predstavlja sportsku manfiestaciju koja se tradicionalno održava u ovom periodu i ima za cilj da kod mladih probudi sportski duh kao i svest o važnosti zdravog života i bavljenja fizičkom aktivnošću. Promocija se vrši kroz igre i takmičenja kako u kolektivnim tako i u induvidualnim sportovima. Kako zdrav život podrazumeva i zdravu okolinu u kojoj živimo, ovaj projekat ima osvrt i na ekologiju, gde se takođe teži podići svest o važnosti zaštite životne sredine.

Osnovu projekta čine kolektivni i individualni sportovi koji predstavljaju takmičarski deo manifestacije sa ciljem da okupe što veći broj studenata. Učesnici će imati priliku da se takmiče, ali pored toga i priliku za lepo druženje i zabavu. Tu je i edukativni deo manifestacije koji je usmeren na pitanja koja se tiču ekologije. Odvija se neposrednim i interesantnim načinom kako bi se prevazišle loše navike koje uništavaju ekologiju.

Kolektivni sportovi obuhvataju fudbal, odbojku i košarku, dok se kao induvidualni sport pojavljuje stoni tenis. Tu su i Igre bez granica koje predstavljaju egzibicioni deo projekta i imaju nekoliko zanimljivih disciplina. Pored svega ovoga, kao sportski eko dodatak projektu, biće organizovani i slam dunk, takmičenje u slobodnom šutiranju na koš loptama od recikliranih materijala, kao i eko trka. Sve ovo će biti propraćeno i chill zonom, kao prostorom za odmor učesnika i svih prisutnih koji dođu da podrže projekat, a tu će se naći lazy bag-ovi, DJ, i određene propratne aktivnosti.

Prijave traju od 20. do 24. maja.

Više informacija možete pronaći na sajtu http://estiem.org.rs/srpski/estiem-dani-sporta

Podeli