Reklamijada 2016 – Povratak u budućnost!

Studentska organizacija Marketing Workshop i ove godine organizuje Dane Marketing Workshop-a, koji će se održati u periodu od 5. do 7. decembra, u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

reklamijada 2016

Manifestacija: Dani Marketing Workshop-a
Tema: Povratak u budućnost
Mesto održavanja: Ekonomski fakultet u Beogradu
Vreme održavanja: 5. do 7. decembra

Početak decembra rezervisan je za ljubitelje marketinga, jer se tada održavaju Dani Marketing Workshop-a! Studentska organizacija Marketing Workshop, koja okuplja studente Ekonomskog fakulteta, tradicionalno organizuje ovu manifestaciju već nekoliko godina zaredom.  Tokom tri dana trajanja manifestacije učesnici će imati priliku da čuju predavanja eminentnih pojedinaca iz sfere ekonomije i marketinga, kao i da prisustvuju velikom finalu događaja – Reklamijadi. Reklamijada svake godine privuče veliki broj studenata koji iskoriste večernje sate za druženje i retrospektivu najboljih reklama iz prethodnog perioda. Ove godine tema događaja je Povratak u budućnost, a ako se pitate šta bi to moglo da znači – pozivamo vas da razrešite misteriju u sredu, 7. decembra u 20:30h, u Amfiteatru 1, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu (Kamenička 6).

Ono što je bitno da napomenemo, jeste da Reklamijada nije posvećena samo zabavi, već ima i humanitarni karakter, s obzirom da će sav prihod od prodaje karata ove godine otići organizaciji ,,Budi Human – Aleksandar Šapić’’.

Dođite, zabavite se, budite humani i zajedno sa Marketing Workshop-om proslavite 20 godina postojanja ove organizacije. Više informacija o događaju pronađite na facebook stranici Marketing Workshop.

Marketing Workshop je neprofitna studentska organizacija Ekonomskog fakulteta, sa tradicijom dugom 20 godina, koja okuplja studente pomenutog fakulteta radi pružanja relevantnog marketinškog iskustva svojim članovima.

Podeli