Rexona Dani Sporta 2016 – Izađi na teren!

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje sedmi put za redom sportsku manifestaciju Rexona Dani Sporta 2016, koja će se održati 21. i 22. maja u Studentskom gradu.stoni tenis

Rexona Dani Sporta predstavljaju dvodnevnu manifestaciju sportsko-takmičarskog i humanitarnog karaktera, na kojoj će učesnici imati priliku da se oprobaju u više različitih sportskih disciplina. Kolektivni sportovi obuhvataju mali fudbal, basket i odbojku na betonu, dok je ovog puta stoni tenis predstavnik individualnog sporta. Prvog dana projekta se igraju utakmice u grupnoj fazi takmičenja, dok je drugi dan rezervisan za završnicu takmičenja, odnosno četvrtfinala, polufinala i finala. Takođe, ove godine, po prvi put je uveden i ženski basket, kao i takmičenje u šutiranju trojki. Tokom oba dana posetioci će moći da se druže, zabave i opuste u chill zoni i programu koji su organizatori za njih pripremili.

Svi posetioci će moći da pokažu humanost na delu u okviru humanitarnog dela projekta, koji obuhvata dobrovoljno davanje krvi i prikupljanje finansijskih sredstava koja će biti uplaćena na račun fondacije „Podrži život“.

Cilj projekta je promocija zdravog života i sporta kao ključnih aktivnosti koje će nam pomoći u prevazilaženju loših navika.

 

Podeli