Sedma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka sedmi put po redu organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i kompanije Nelt.

Mesto održavanja konferencije: Studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović” na Zlatiboru
Vreme održavanja konferencije: Od 26. do 30. oktobra

Ideja konferencije je da se studentima omogući još jedan vid sticanja znanja iz oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta, ali i da se međusobno upoznaju, druže i steknu nove veštine.

Ovogodišnja tema konferencije nosi naziv „Izazovi savremenog poslovanja” i biće predstavljena kroz deset različitih podtema koje se tiču relevantnih sfera poslovnog  sveta, ali se takođe odnose i na stalne promene u okruženju, kojima se treba prilagoditi, kao i vođenju sopstvenog preduzetničkog poduhvata. Delagati će imati priliku da čuju iskustva najboljih u svojim profesijama i dobiju korisne informacije iz prve ruke, ali i da se kroz interaktivna predavanja, radionice i razgovore sami oprobaju u nekim od izazova koji čine savremeni poslovni svet. StartUp, Bitcoin, E-commerce, Advertising, Hacking i It-security samo su neke od tema koje će obeležiti predstojeću konferenciju.

Stoga, ukoliko želite da čujete nešto više o pomenutim temama, KSON je pravo mesto na kome možete da dobijete odgovore na sva vaša pitanja. Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka je samostalno, neprofitno, nepolitičko udruženje koje čine studenti Fakulteta organizacionih nauka, koje prepoznaje, obezbeđuje i štiti studentske interese. Mi smo jedna od najaktivnijih i najbolje ocenjenih članica Saveza studenata Beograda i Saveza studenata Srbije.

Prijave će biti otvorene od 5. do 10. oktobra! Sve dodatne informacije o konferenciji i način prijavljivanja možete pronaći na sajtu organizacije ili na zvaničnoj facebook stranici KSON-a. Dođite i uverite se i sami zašto ceo FON ide na KSON!

Podeli